Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spidey 3 už brzy!


ikona
imf
spider-man III
 

I když asi ne tak brzy, jak by si někteří z vás přáli. Ano, přes veškeré hrozby ze stran salónních intelektuálů jsme tu zpátky s další comicsovou novinkou. Spider-Man III se už pár týdnů natáčí a štáb se přesunul z Clevelandu do New Yorku, což způsobilo ve městě zvýšený výskyt geeků s fotoaparáty. Jejich úlovky můžete vidět v tomto článku. Představujeme vám temnou stránku Petera Parkera aneb co se stane s dvorním šprtem a Dušínem, když ho na chvilku posedne symbiont. Hned vedle něj najdete Tophera Grace aneb budoucího Venoma. Ten blond přeliv mu docela sekne, rozhodně nevypadá tak mimoňsky jako třeba v In Good Company (i když tam to byl záměr). Doplníme Bryce Dallas Howard jako Gwen Stacy a Jamesem Cromwellem jako jejím otcem, policejním šéfem, který je na stopě Sandmana.


Vypadá to fajn a Raimimu jde práce pěkně od ruky, studiu však tahle reklama zadarmo nestačí a hodlají se svést na obrovském zájmu o konkurenční comicsovou ikonu. První teaser na Spider-Mana 3 se tak bude povalovat hned před Supermanem, jehož premiéra byla posunuta na 28. června a samozřejmostí jsou půlnoční projekce. Warneři se hodlají napakovat ještě před začátkem víkendu, jak to jen půjde. Stopáž Supermanova návratu bude 150 minut a Spidey 3 teaser bude hezkou třešničkou na dortu. Otázkou zůstává jestli vůbec něco uvidíme, protože natáčení začalo nedávno a znáte to... virtuální síťky na motýlky, dechberoucí nápisy a skutek utek'. Teaser na dvojku byl v tomhle mnohem vřelejší, ale taky vyšel o dost později, což naznačuje, že pokud chceme z filmu v následujících týdnech něco vidět, musíme se spokojit se statickými momentkami z natáčení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace