Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #433 o Star Wars a Sám doma


ikona
Mr. Hlad
disneyhome alonemark hamillStar warsvíkendový výplach
Které Star Wars uspěly na Sundance? Kolik stojí nejslavnější vánoční filmové domy? A co dělá Mark Hamill ve vesmíru?  

Vánoční Výplach

Nezávislák týdne
Osmé Hvězdné války máme za sebou, za pár měsíců dorazí Han Solo a za dva roky regulérní devítka. A pak se pojede dál. Je tedy jen otázka času, než dojde na nezávislé milostné LGBT drama o vztahu citlivého stormtroopera s jeho konzervativním otcem a o zakázané lásce k lovci lidí. Na Sundance to budou milovat.

Oblečení týdne
Zima je tady a pokud jste se ještě nevybavili na sníh, led, tmu a vůbec superhnusné počasí, je na čase si pospíšit. Na tomhle odkazu si můžete prohlédnout kolekci Star Wars Echo Base od společnosti Columbia, teď ale máte smůlu. Je vyprodáno, ale internet je místo, kde se dá sehnat cokoliv. Takže pokud chcete vypadat jako Luke Skywalker v Impérium vrací úder, určitě si poradíte. 

 

Princezny týdne
Isabelle Staub má ráda pohádky od Walta Disneyho, ale jako výtvarnice má trošku jiný styl než ten, na jaký jsme zvyklí z Odvážné Vaiany, Malé mořské víly nebo Pocahontas. Rozhodně ale nebudeme tvrdit, že se na její obrázky blbě kouká. 

 

Triky týdne
Film Guillerma del Tora Tvář vody je jedním z nejžhavějších kandidátů na Zlaté Glóby a dá se čekat, že se porve i o pár Oscarů. Na první pohled dost zběsilá kombinace hororu, špionážního dramatu a milostného příběhu se točí kolem vodního muže, kterého zkoumá americká vláda. A trikaři se u toho vcelku vyřádili

 

Konflikt týdne
Každého rodiče to dřív nebo později čeká. Nutnost vysvětlit potomkům, jak to vlastně s tím Ježíškem nebo Santou ve skutečnosti je. A někdy to může být pořádně vyhrocené, takže pokud máte doma afektovaného Toma Cruise nebo neústupného Jacka Nicholsona, radši se připravte s pomocí tohohle videa

 

Reality týdne
Když jsme byli malí, fandili jsme Kevinovi, když likvidoval Harryho s Marvem. Když jsme zestárli, začali jsme přemýšlet, co asi dělá jeho táta, že si může dovolit takhle velký barák a ještě vzít celou a hodně rozvětvenou rodinu na prázdniny na druhý konec země. Pravděpodobně prodává dětem před školou kokain nebo shání pro Severní Koreu plutonium, ale my ho soudit nebudeme. Kolik ale jeho barák mohl reálně stát? A jak jsou na tom jiní filmoví hrdinové?

Hra týdne
Superkomplexní vesmírný simulátor Star Citizien toho slibuje tolik, že většina lidí už tak trochu přestala věřit, že někdy vyjde. Čas od času se ale připomene a mnohdy i tím, že na fandy vybalí nějaké to video ze single-player kampaně Squadron 42. V ní se objeví mimo jiné i Mark Strong, Gary Oldman, Gillian Anderson, Andy Serkis a Mark Hamill. A právě ten je hvězdou nejnovějšího videa

 

Děti týdne
Ani v Hollywoodu se neobejdou bez dětí. Ne, nikdo nezaměstnává prcky v zákulisí, kde šestnáct hodin denně dřou do úmoru a čistí boty producentům (možná to tak je u Weinsteinů, ale fakt nevíme). Před kamerou se však čas od času objevit musí. A není zrovna jednoduché zařídit to tak, aby všechno šlapalo podle představ režisérů, odborů a v neposlední řadě i rodičů. 

 

Srágory týdne
Stanice Hallmark vysílá kvalitní filmy asi tak často, jako Češi létají do vesmíru. Na Vánoce ale mají žně, protože rozněžněná atmosféra dokáže strhnout každého, kdo se celý rok netěšil na Star Wars. A když si k tomu ještě připočtete fenomenálního Chrise Bearsticka hned ve dvou filmech, tak se vůbec nebudeme divit, když si tuhle stanici alespoň na chvilku naladíte

 

Duel týdne
Minule jsme řešili nejlepší film Clinta Eastwooda – režiséra. Celkem s přehledem to vyhrálo Gran Torino, za nímž se umístili Nesmiřitelní a Million Dollar Baby. 

 

Tentokrát bychom chtěli vědět, jaký je podle vás nejpřeceňovanější film, který běží v bedně víceméně každý rok. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar a veselý Vánoce

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace