Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pennywise hledá protivníky


ikona
Mr. Hlad
idris elbaitjessica chastainstephen king
První kapitolu máme za sebou, je čas připravit se na dvojku. A zatím to vypadá, že by u toho mohlo být i pár hereckých hvězd.  

Z hororového To se stal hit. Mnohem větší, než by čekali i ti největší optimisté. Projekt bez hereckých hvězd spoléhal na sílu předlohy Stephena Kinga a na Pennywise, děsivého klauna, který v devadesátých letech zvládl solidně pocuchat nervy celé jedné generaci, když si ho v televizní minisérii zahrál Tim Curry. Toho nahradil Bill Skarsgard a odvedl sakra dobrou práci. To je možná největší komerční překvapení roku a jeden z nejúspěšnějších hororů všech dob. Viděli jsme ale jen půlku. V knize se totiž příběh točí kolem hrdinů v době, kdy jsou děti, odehrává se však i během jejich dospělosti. Na to ve filmu nebyl čas a prostor a tvůrci si tak šetřili starší postavy do dvojky. Ta dorazí do kin v září 2019 a je potřeba začít pomalu nabírat herce. 

 

Snad v každém fanouškovském výběru hereckých hvězd je Jessica Chastain, kterou by fandové rádi viděli v roli Beverly. A jak to tak vypadá, ona sama by na to kývla hned. Její diář je sice pořádně narvaný, ale pro její účast mluví hned několik věcí. Zaprvé se jí líbil film, zadruhé s režisérem Muschiettim natočila horor Mama a zatřetí je jeho sestra a producentka Barbara její nejlepší kamarádka. A Jessica Chastain prý prostě s touhle dvojkou točit chce, protože jsou kamarádi. A to není všechno. Když při interview k dramatu Velká hra přišla řeč na To, Idris Elba přiznal, že film ještě neviděl. Ale po tom, co se o jedničce a o režisérovi a producentce Jessica Chastain rozpovídala, řekl, že u toho chce být určitě taky. K podepisování smluv je ještě daleko, kdyby se však před kamerou objevili tihle dva, určitě bychom se nezlobili. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace