Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vojáci, draci a tajné projekty


ikona
Mr. Hlad
bumblebeedungeons and dragonsgi joetransformers
Máte chuť na akci nebo dobrodružství? A nebo jen na blbnutí s hračkami? 

Letošní Transformery jsme v kině spíš protrpěli, než abychom si je užili a evidentně to podobně vidí i zbytek světa. Tržby byly totiž docela velkým zklamáním, ale pořád je to značka, která to jen tak nezabalí. Důkazem je i fakt, že příští vánoce uvidíme v kinech spin-off Bumblebee, v němž se podíváme spolu se žlutým Autobotem do osmdesátých let a Hailee Steinfeld, která bude jeho lidskou parťačkou, naznačila, že bychom se brzy mohli dočkat dalších podobných filmů. Transformeři jsou tedy víceméně pořád ve formě, jak je to ale s jinými hračkami od společnosti Hasbro? Tam už to taková sláva není. Sice byly plány, že by se roboti střetli na plátně s drsňáky z G.I. Joe, zatím z toho však nic nebylo. To by se ovšem mohlo změnit. 

 

První i druhý díl G.I. Joe byly snesitelné akčňáky, ale zásadnější stopu v kinematografii nezanechaly. Přesto se trojky dočkáme. Paramount teď oznámil, že se tahle banda vrátí do kin 27. března 2020. Těžko říct, jestli u toho bude některá z minulých hvězd, ale asi by nás nepřekvapilo, kdyby místo Channinga Tatuma, Dwayna Johnsona a Bruce Willise dorazili nováčci. Paramount toho ovšem plánuje víc. 23. července 2021 by do kin měla dorazit filmová verze RPG Dungeons & Dragons. O té se mluvilo někdy před rokem, kdy ji měl točit Rob Letterman a hlavní role se měl ujmout Ansel Elgort, ale nevyšlo to kvůli hádkám o práva. Tak snad budeme mít teď víc štěstí, poctivá dobrodružná fantasy v kinech nebyla už docela dlouho. 

 

To ale pořád není všechno. Studio chce 16. října 2020 zkusit prorazit s filmem podle hraček Micronauts. Přiznám se, že nevím moc, o co jde, ale po krátkém googlení mi z toho vyšli superhrdinové žijící v mikrovesmíru, který ohrožuje diktátor, jemuž se musí parta klaďáků postavit s pomocí svých robotů. Takže víceméně klasika. A o rok později, konkrétně 1. října 2021, by pak měl do kin dorazit film, o němž Paramount zatím nechce nic prozradit. Teoretizuje se však o tom, že by mohlo jít o M.A.S.K., ROM: Spaceknight (prostě další roboti nebo věci, co se v roboty mění), nebo dokonce onen crossover G.I. Joe a Transformerů. Každopádně plány to jsou celkem velkolepé, i když vzhledem k výsledkům posledních Transformers možná trochu přehnaně ambiciózní. No uvidíme. Po Bumblebeem to všechno může být úplně jinak. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace