Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro se nefláká


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torohellboypacific rimshape of water
Mexický režisér si začíná brousit zuby na Oscary, ale zároveň hledá nové projekty. A možná je našel.  

Režisér Guillermo del Toro se vrátil ke svým kořenům a vyplatilo se mu to. Jeho Tvář vody má solidní šanci v boji o filmové ceny a tahle hororová fantasy romance slaví u kritiků takový úspěch, že se skoro zapomnělo na to, jak del Toro nepříliš úspěšně blbnul s roboty v Pacific Rim i na jeho dobrý, avšak nijak výjimečný horor Purpurový vrch. Jak moc nakonec jeho novinka uspěje, se dozvíme za pár týdnů, ale del Toro rozhodně nehodlá slavit předčasně a už chystá nové projekty. Sice nedávno řekl, že si hodlá dát na rok od práce pauzu, ale teď oznámil, že se chystá natočit novou verzi noir klasiky Ulička přízraků

 

Ta se točí okolo ambiciózního Stana, jenž pracuje v cirkusu, jehož největší hvězdou je mentalistka Zeena, která umí číst lidem myšlenky. Nebo je o tom alespoň přesvědčí, ve skutečnosti vymyslela se svým manželem Petem kód, který jí v tom pomáhá. A Stan se ho chce naučit. Když se mu to povede, odjede do Chicaga, stane se velkou hvězdou v tamních klubech a s pomocí psycholožky Lilith chystá největší podfuk své kariéry. Ovšem jeho ambice jsou možná větší, než by bylo zdrávo... Ulička přízraků má dnes kultovní status a del Toro by se u ní mohl určitě pořádně vyřádit, ale nestačí mu to. Chystá se totiž produkovat i horor Antlers. Ten se točí okolo učitelky, která se rozhodne pomoci svému žákovi, jenž má evidentně hodně problémů. Zjistí však, že jeho rodina skrývá hodně ošklivé tajemství a malý kluk i ona sama se octnou v nebezpečí. Režírovat by měl Scott Cooper, jenž natočil oscarové Crazy Heart, gangsterku s Johnny Deppem Black Mass: Špinavá hra a western Hostiles.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace