Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér Johna Wicka?


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskijohn wick
Režisér akčního nářezu se chystá na comicsovku. Superhrdinové ovšem tentokrát nedorazí.  

Když před pár lety natočili David Leitch a Chad Stahelski Johna Wicka, měli jsme radost. Hodně velkou. Nejenom že jsme dostali parádní akční nářez s neokoukaným a zajímavým světem, ale především rovnou dva režiséry, kteří mají Hollywoodu co nabídnout. Zkušení kaskadéři a choreografové akčních scén se pak rozdělili a vydělali na tom jen a pouze fanoušci. Zatímco Leitch natočil Atomic Blonde, v níž Charlize Theron předvedla asi nejlepší bitku roku, a teď chystá dvojku Deadpoola, Stahelski zůstal u Johna Wicka a jeho dvojka byla komerčně ještě úspěšnější než první díl. Momentálně pracuje na třetí části, už si však vybral projekt, na který se vrhne hned po ní. A my se těšíme. 

 

Stahelski totiž natočí adaptaci comicsu Kill or Be Killed, za nímž stojí Ed Brubaker, jeden z nejlepších comicsových scenáristů současnosti, jehož příběhy hodně inspirovaly třeba i dvojku filmového Captaina Americy. Tady ovšem superhrdiny nečekejte. Kill or Be Killed se točí kolem mladého studenta Dylana, jemuž tak trochu nevyjde pokus o sebevraždu. Jeho život však ušetří démon a dá mu druhou šanci, i když ne zadarmo. Dylan musí jednou měsíčně někoho zabít. Koho? To je jedno, prostě někoho. Zprvu to celé považuje za halucinaci, ale když mu po pár týdnech začne být zle, pochopí, že to je sakra skutečné. A jestli chce přežít, musí se z něj stát vrah. Lidí, kteří by si zasloužili smrt, zná hodně, ovšem vzít někomu život a udělat to tak, aby mu to prošlo, to už taková sranda není… A po pár vraždách mu jde po krku nejen policie, ale i ruská mafie. Produkce se ujme Basiil Iwanynk, který dělá se Stahelskim i Johna Wicka, kdy ale film uvidíme v kinech, to zatím nejspíš netuší ani on. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Stahelski se motal i kolem nové verze Highlandera. Bůhví, jestli se ho někdy dočkáme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace