Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo dorazí před Pennywisem?


ikona
Mr. Hlad
itpet sematarystephen king
Stephen King a Hollywood se vás pokusí vystrašit i bez vraždícího klauna.  

Stephen King je hororová ikona s miliony fanoušků po celém světě. A toho logicky využívá celkem pravidelně i Hollywood. Bohužel když se podíváme na adaptace Kingových knížek pořádně, zjistíme, že na jednu Mlhu a Vykoupení z věznice Shawshank připadá pět naprosto zoufalých a nezajímavých konin. Letošní To ale ukázalo, že z Kingovy předlohy jde pořád ještě vymáčknout nejenom dobrý, ale především zatraceně úspěšný film. Klaun Pennywise si navzdory eRkovému ratingu a nehvězdnému obsazení vybojoval po celém světě téměř 700 milionů dolarů. Díky tomu se na podzim 2019 dočkáme nejen druhého dílu, ale dorazí i další kingovka. 

 

Zopakovat úspěch filmu s maniakálním vraždícím klaunem se pokusí nový Řbitov zvířátek. Toho už se filmaři ujali v roce 1989, ale tentokrát asi mají trošku větší ambice než jen natočit obyčejné hororové béčko. Novou verzi uvidí američtí diváci už 19. dubna 2019, tedy pár měsíců před pokračováním To. Režie se ujmou Kevin Kolsch a Dennis Widmyer, autoři povedeného a dost šíleného hororu Starry Eyes. A o co půjde? Doktor Louis Creed se spolu s rodinou přestěhuje do Maine, bohužel jejich nový domov je hned vedle indiánského pohřebiště a to je pochopitelně prokleté. Koho na něm pochovají, ten se vrátí zpátky mezi živé. Je ale trochu jiný. A o dost nebezpečnější, takže to bude veselé…

--- 

Vytáhni v hospodě: Novou verzi Řbitva zvířátek zkouší Hollywood poslat do světa už pár let, v minulosti ji měl točit Alexandre Aja a padlo i jméno Guillerma del Tora nebo Andyho Muschiettiho, jenž režíroval To. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace