Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #431 o filmech roku a comicsech


ikona
Mr. Hlad
,marvelbatmancaptain americastar warssupermanvíkendový výplach
Který filmový hrdina je nejotravnější? Jaké byly největší pecky letošního roku? A proč je Captain America lepší než Batman?  

Naprosto nezásadní Výplach

Žebříček týdne
Do konce roku nám zbývá ještě pár týdnů, ale internet už se rozhodl začít rekapitulovat. A tak tu máme video s pětadvaceti nejlepšími filmy roku 2017. A je stejně dobré jako vloni a předloni. Možná nemusíte souhlasit s tím, co v něm je, ale rozhodně se na něj dobře kouká.

Fanoušek týdne
Star Wars mají vůbec nejlepší fandy, kteří rádi obětují hromady času, práce a peněz k tomu, aby se pořádně vyblbli. Jako třeba tenhle týpek, který si vloni postavil na zahradě nekolikametrový kráčející tank z Impérium vrací úder. A letos se rozhodl pro Tie Fighter z Posledního z Jediů. A v poměru 1:1. Tady se na to podívejte. 

 

Otrava týdne
Málokterý filmový charakter je tak otravný a nenáviděný jako Jar Jar Binks. Tenhle ukecaný idiot totiž symbolizoval to, jak se Hvězdné války v první epizodě snažily přizpůsobit divákům a staly se víc dětinskými. Nikdo ho neměl rád a i když už svět i fandové předstírají, že neexistuje, občas se připomene. Třeba v animované variaci na Pennywise

 

Srovnání týdne
Hádky, jestli je lepší Marvel nebo DC, jestli je větší borec Iron Man nebo Batman nebo jestli je Flash nudný, nebo otravný, budou probíhat ještě asi hodně dlouho. My v tom máme asi celkem jasno, ale pokud vy ne, tak vám třeba pomůže tohle srovnání Civil War a Batman vs. Superman, kde se dozvíte, proč jedno funguje a to druhé ne. Mimochodem nečekejte hate, fakt je to docela zajímavé

 

Crossover týdne
Moment, kdy ve dvojce Strážců Galaxie Yondu zjistil, že je vlastně Mary Poppins, byl docela vtipný. Ale asi ne tak, abych se při pomyšlení na něj  začal usmívat i půl roku po premiéře. Někdo si ale myslí opak a ten někdo se teď rozhodl procpat Yondua právě do téhle rodinné klasiky plné písniček a poučování o tom, že rodina je důležitá. Budiž

 

Trailery týdne
Konec roku se tradičně nese ve znamení vánoc, zimy, shánění dárků na poslední chvíli a sestřihů filmů, které se v kině objevily v posledních dvanácti měsících. Těch sestřihů bude ve Výplachu ještě asi několik, ale začneme tím od Sleepy Skunk. Docela se povedl.

Comics týdne
Miluju Calvina a Hobbese. Comicsové příběhy téhle dvojky (držkatý hyperaktivní kluk a jeho tygr) jsou naprosto boží a dokonale vystihují to, o čem je vlastně celé dětství. A fanoušků má tahle dvojice evidentně víc. Jedním z nich je ilustrátor Brian Kesinger, který pracoval i pro Disneyho a rozhodl se Calvina a Hobbese pojmout tak trochu ve stylu Star Wars. A je to boží. 

 

Adventní kalendář
Začátek prosince jsme sice úplně nestihli, ale to vůbec nevadí, protože adventní kalendář České televize s tématem Anděl Páně 2 se docela povedl. Takže si na něj klikněte a vyblbněte se. Je desátého prosince, takže skoro půlka už je funkční. 

 

Fanfilm týdne
Gremlins je osmdesátkový kult, nebo alespoň jeho první a geniální díl. Dvojka už taková sláva nebyla, ale kdo to v dětství viděl, ten si to pamatuje dodnes. O trojce se sice čas od času mluví, ale jestli se ji někdy dočkáme, to těžko říct. Takže se jako vždycky dostali ke slovu fanoušci. A udělali si vlastní film

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kdo podle vašeho názoru umře ve trojce Avengers. Podle vašeho názoru to nerozdýchá Captain America, Vision, ale odskákat si to podle vás může prakticky kdokoliv krom těch, co mají jen jeden film, nebo se počítá s jejich návratem (Spidey, Ant-Man a podobně). 

 

Dnes se podíváme na dvě stárnoucí a ošklivě upadající herecké legendy, které mají za sebou hromadu hitů, ale v poslední době sypou jednu srágoru za druhou. Zaslouží si podle vás herecký návrat Bruce Willis, nebo Nicolas Cage? Jména pište do předmětu, do textu důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace