Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čekat od Tarantinova Star Treku?


ikona
Mr. Hlad
j.j. abramsquentin tarantinostar trek
Posádka Enterprise zažije těžké chvíle. A poteče krev.  

Je to sotva pár hodin, co jsme se dozvěděli, že Quentin Tarantino by si rád natočil vlastní Star Trek. A že se mu to možná povede. Se svým nápadem navštívil. J.J. Abramse, ten z něj byl nadšený a předhodil ho Paramountům a těm se tahle myšlenka taky líbila. Pořád je to ale Tarantino. Člověk, kterému to dost kecá, svoje fanouškovství často neumí moc držet na uzdě a především filmař, který si dělá filmy po svém, nenechá nikoho, aby mu do nich mluvil a vlastně se o to ani nikdo nesnaží, protože obvykle vědělávají a získávají ceny po celém světě. Aby se upsal legendární sci-fi sáze, to prostě vypadalo až příliš podezřele. Ale věci se začínají hodně rychle hýbat dopředu a Tarantinův Star Trek je čím dál tím reálnější. A bude opravdu Tarantinův. 

Tvůrce Nespoutaného Djanga, Osmi hrozných, Pulp Fiction nebo Hanebných panchartů si vyžádal, aby jeho film byl eRkový a Abrams i Paramounti souhlasili. Ještě před pár lety by to bylo nemyslitelné, ale po úspěchu Logana a Deadpoola se ukázalo, že lze dostat diváky do kin na dospělejší filmy a už není takový risk, když se do nich narve přes sto milionů. Teď se to jen musí napsat. A to by taky nemuselo trvat dlouho. 

Abrams dal dohromady pár šikovných lidí, kteří s Tarantinem budou spolupracovat a kdo odvede nejlepší práci, ten se projektu ujme. Ve hře jsou Lindsey Beer, Drew Pearce a Mark L. Smith. Beer napsala sci-fi Chaos Walking pro Douga Limana, v němž uvidíme Daisy Ridley a Toma Hollanda, a pracuje na Godzilla vs. Kong nebo na filmové verzi RPG Dungeons and Dragons. Pearce je zodpovědný za třetího Iron Mana, pátou Mission: Impossible a brzy snad uvidíme i jeho thriller s Jodie Foster Hotel Artemis, který i režíruje. Největší šance má však prý Mark L. Smith. Ten napsal DiCapriova Revenanta a příští rok dorazí do kin jeho Overlord, což by měl být válečný film o spojeneckých vojácích, kteří po vylodění v Normandii dostanou speciální misi. A údajně nepůjde jen o válečnou podívanou, ale o další příběh ze světa Cloverfieldu. Pokud všechno půjde podle plánu, točit by se mohlo hned potom, co Tarantino dokončí svůj nový film o partě hrdinů ze šedesátých let a vraždách Charlese Mansona. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace