Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Milénium nabírá herecké posily


ikona
Mr. Hlad
fede alvarezmilleniumstieg larsson
Rooney Mara a Daniel Craig jsou ze hry, na koho bude spoléhat další film z krimi série Milénium?  

Knižní sága Milénium Stiega Larssona se stala literárním fenoménem. V Evropě byly zfilmované všechny tři jeho knihy a podobně k nim chtěl přistoupit i Hollywood. Muži, kteří nenávidí ženy od Davida Finchera však v kinech extra neoslnili, a tak z dalších plánů sešlo. Alespoň na chvíli. Dvojka se sice nikdy točit nezačala, ale knížky vycházely dál i po Larssenově smrti, a tak si někdo řekl, že by nebylo od věci se vrátit k hackerce Lisbeth Salander a novinářovi Mikaelu Blomkvistovi ještě jednou. I když budou vypadat jinak než Rooney Mara a Daniel Craig. Režisér hororového hitu Smrt ve tmě Fede Alvarez chystá na příští podzim adaptaci knihy Dívka v pavoučí síti, kde slavné hrdiny po Larssenovi převzal David Lagercrantz a řeší se tu špionáž, umělá inteligence i vládní tajemství. 

 

Už nějakou dobu víme, že novou Lisbeth si zahraje Claire Foy ze seriálu The Crown a v poslední době začali přibývat i další herci. Vedle Foy se objeví Sylvia Hoeks z Blade Runner 2049, Cameron Britton ze seriálu Mindhunter nebo Claes Bang z festivalového hitu Čtverec. Jen toho nového Blomkvista jsme pořád neměli. No a už máme. Druhého hlavního hrdinu ztvární Sverrir Gudnason, kterého za pár týdnů uvidíme v kinech ve sportovním dramatu Borg/McEnroe. Všichni to jsou poměrně schopní herci, ale kdybych o někom z nich začal s vážnou tváří tvrdit, že to je hvězda, kvůli níž se lidi pohrnou do kina, nejspíš bych se musel po pár vteřinách začít smát. Tak doufejme, že Dívka v pavoučí síti bude schopná zaujmout diváky i něčím jiným. Jinak to druhá americká Lisbeth zabalí stejně rychle jako ta první. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Kandidátkami na hlavní roli byly Scarlet Johansson a Natalie Portman. O nich se mluvilo i u verzi Davida Finchera. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace