Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Reynolds si zahraje herní legendu


ikona
Mr. Hlad
deadpoolguardians of the galaxypikachuRyan reynolds
Ryan Reynolds se chystá na nejlepší roli své kariéry! 

Pokud jste po přečtení titulku klikli na článek s očekáváním, že se dočtete něco o tom, jak se z Ryana Reynoldse stane Nathan Drake v Uncharted, Sam Fisher ve Splinter Cell, nebo že dostal hlavní roli v adaptaci Deus Ex, tak mě to trošku mrzí. Takhle zajímavé to tedy asi nebude. Ryan Reynolds se totiž ujme motion capturingu a dabingu hlavního hrdiny filmu Detective Pikachu. Jo, z Deadpoola se stane Pokémon. A já sakra nevím, co si o tom mám myslet. Možností je víc. Buď má chystaná rodinná podívaná fakt dobrý scénář, Reynolds chce natočit něco, na co by se mohly koukat jeho děti, nebo – jak teoretizují na Empiru – jde o fór a součást kampaně pro Deadpoola 2.

Ale nejspíš to bude pravda. No, nějak se s tím vyrovnám. Režisér Rob Letterman, který natočil solidní rodinnou hororovou podívanou Husí kůže, bude mít na place Kathryn Newton ze seriálových Sedmilhářek a hitu Lady Birda a Justice Smithe, jehož uvidíme v Jurském světe. O čem to celé bude, to zatím nevíme, ale vzhledem k názvu se dá asi počítat s tím, že Pikachu a jeho lidský kámoš budou po něčem pátrat. Natáčet se začne v každém případě už příští měsíc v Londýně. Mně osobně to celé připadá pořád jako solidní volovina, celkem však chápu, že nejsem cílovka. Na druhou stranu Reynolds by se mohl na place vyblbnout a scénář dostala na starost Nicole Perlman, autorka Strážců Galaxie a chystané Captain Marvel. Takže by to nakonec nemuselo být úplně zlé. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Údajně existuje petice, ve které fanoušci žádali, aby Pikachua namluvil Danny DeVito. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace