Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Freddie Mercury přišel o Bryana Singera


ikona
KarelR
bohemian rhapsodybryan singerfreddie mercury
Je oslavovaný režisér X-Menů na konci svojí kariéry? 

Bryan Singer byl od poloviny 90. let filmařskou jistotou, které jsme skládali jednu poklonu za druhou. Obvyklí podezřelí, Nadaný žák nebo první dva díly X-Menů jsou nefalšované pecky, po Jackovi a obrech se však Singerova kariéra otřásla v základech. Návrat k mutantům mu poprvé vyšel (Budoucí minulost), podruhé ale moc ne (Apokalypsa). A už proto jsme doufali, že se vrátí na výsluní s biografií Freddieho Mercuryho.

To teď ale bohužel nehrozí - Singer byl totiž z natáčení Bohemian Rhapsody vyhozen poté, co se několik dní neobjevil na place. Sám režisér tvrdí, že se v Americe staral o nemocného rodiče, což zdravotně rozhodilo i jeho samotného. Studio 20th Century Fox ale tuhle výmluvu neuznalo, nejspíš i proto, že Singer podobně mizel z natáčení Superman se vrací nebo X-Men: Apokalypsa.

Aby toho nebylo málo, Singer se prý dlouhodobě hádal s Ramim Malekem, jenž ve filmu hraje Mercuryho, a s Tomem Hollanderem, který byl dokonce jednou nohou ze dveří. Rozpory s Malekem se podle Singera časem vyřešily. V jednu chvíli po něm ale údajně "něco hodil", takže nemůže počítat s tím, že by jeho vyhazov někoho trápil.

Bude to pro Singera konec kariéry? Kdo ví. Bouřliváci na place nejsou žádnou novinkou, kolem Singera už ale dlouho krouží i kampaň #MeToo a navíc se kupí nařčení ze sexuálního obtěžování malých chlapců a ze znásilnění. Jeho právní tým zatím všechno zvládá a promazává internet jako zběsilý. Stačí si ale přečíst třeba tuhle sérii tweetů a nejspíš se shodneme na tom, že jsou nějaké výlety k soudu jen otázkou času.

Bohemian Rhapsody zbývají dva týdny do konce natáčení a Foxové už loví nového režiséra, který dohlédne i na postprodukci. Vzhledem k premiéře v prosinci 2018 ale situace není zas tak vážná a počítejte s tím, že se brzy oznámí schopný náhradník.

---

Vytáhni v hospodě: Christopher Plummer už dotočil Všechny prachy světa, takže se může s klidem ujmout Bohemian Rhapsody. Šlo by o jeho režijní debut!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace