Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek podle Tarantina?


ikona
Mr. Hlad
chris pinej.j. abramsquentin tarantinostar trek
Legendární sci-fi sága zaujala jednu z nejvýraznějších hollywoodských osobností. Co bude dál?  

V posledních týdnech jsme o Quentinu Tarantinovi párkrát psali v souvislosti s jeho novým projektem. Ten zatím nemá název, ale víme, že se bude odehrávat na konci šedesátých let, měl by být hodně ve stylu Pulp Fiction a má se točit kolem Charlese Mansona, jeho brutálního řádění, vraždy herečky Sharon Tate a dvojice kámošů, kteří se chtějí prosadit v Hollywoodu. S premiérou se počítá na léto 2019 a Tarantino se pokouší zlákat Toma Cruise, Brada Pitta nebo Leonarda DiCapria a měla by se objevit i Margot Robbie. Člověk by řekl, že jeden z nejvýraznějších filmařů posledních dvaceti let nebude mít čas vymýšlet další projekty. Ale bude. A takové, jaké bychom od něj asi nečekali. 

 

Jsme teď sice ve fázi drbů, ale vypadá to, že Quentin Tarantino poslal J.J. Abramsovi nástřel scénáře k novému Star Treku. Jo, Tarantino si chce zablbnout s Enterprise a jeho práce se Abramsovi, který by měl čtyřku produkovat, líbí tak moc, že teď prý dává dohromady scenáristy a chce z Tarantinových nápadů sepsat scénář. A když to vyjde, Quentin by mohl další Star Trek režírovat. Čtyřka se chystá, ale zatím netušíme, kdy dorazí a nevypadá to, že by byla nějak extra rozpracovaná, takže by to teoreticky šlo. Tarantino je navíc celkem fanda a v minulosti řekl, že by režíroval raději Star Trek než Hvězdné války a jeho Kill Bill začíná hláškou z Khanova hněvu. Představa Tarantina u Star Treku může vypadat jako slušná divočina, ale když si srovnáme, jak tahle sci-fi série vypadala před a po příchodu Abramse, je jasné, že by dokázala ustát i Tarantina. Ať už by točil čtyřku, nebo znovu rebootoval. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ještě před pár měsíci to vypadalo, že čtvrtý Star Trek se bude točit okolo cestování v čase a vrátí se v něm Chris Hemsworth, jenž si zahrál otce Jamese Kirka. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace