Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Kingsmanech ke sci-fi


ikona
Mr. Hlad
kingsmanmatthew vaughnoblivion
Režisér Kingsmanů by si mohl odskočit k velkolepé akční sci-fi. A my mu v tom rozhodně nehodláme bránit.  

Režiséra Matthew Vaughna máme hodně rádi, ale letos nás překvapil malinko nepříjemně. Dvojka Kingsmanů nás totiž neuchvátila zdaleka tak, jak jsme doufali a i když narostl rozpočet, spolu s ním i délka a bohužel se ukázalo, že nápady si Vaughn a jeho parta minule tak trochu vystříleli. Přesto rozhodně nechceme nad tímhle režisérem lámat hůl. Po X-Men: První třída, Kick-Ass, Hvězdném prachu a i těch prvních Kingsmanech mu pořád hodně věříme a doufáme, že tohle byl jen ústřel. Jeho novinku budeme každopádně vyhlížet s velkým očekáváním, ať už to bude dlouho plánovaná nová verze Flashe Gordona, trojka Kingsmanů nebo nějaká comicsovka, u které by ho rádi viděli Warneři a DC. A nebo jeho nový projekt. 

 

Ten se bude jmenovat Courage a zatím toho o něm moc nevíme. Scénář k němu napsal Karl Gajdusek, který má na kontě pár epizod Stranger Things a sci-fi s Tomem Cruisem Nevědomí, a do stejného žánru by měla patřit i jeho novinka. Práva na ni v létě koupili Foxové, s nimiž Vaughn dělal Kingsmany i X-Meny, a tak by ho u ní rádi viděli. O příběhu zatím nechce nikdo moc prozrazovat, ale údajně půjde o velkolepé akční sci-fi drama ve stylu Počátku a Na hraně zítřka. U něčeho takového bychom Vaughnovu účast určitě přivítali, tak snad se studiem najde společnou řeč. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace