Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nová tarantinovka?


ikona
Mr. Hlad
brad pittleonardo dicapriomargot robbiequentin tarantinotom cruise
Kolik hvězd uvidíme v nové tarantinovce? A co má společného masový vrah s Hollywoodem?  

Být Quentinem Tarantinem je asi fajn. Málokterý filmař má v Hollywoodu takovou svobodu, může spolupracovat víceméně s jakoukoliv hvězdou, neřešit omezení studia nebo ratingu a chlubit se obrovským zástupem fanoušků. Naposledy jsme od něj viděli komornější, ale výtečný western Osm hrozných a už nějakou dobu víme, že jeho devátý a údajně předposlední film se má točit okolo Charlese Mansona, jeho kultu a brutálních vražd. Nakonec to však bude malinko jinak. Mansonovy vraždy v zatím nepojmenované tarantinovce budou důležité, mají ovšem zůstat v pozadí. O co tedy půjde? 

 

Podíváme se do roku 1969 a děj se má točit hlavně okolo seriálového herce, jenž se snaží prosadit ve filmové branži a dostat se mezi celebrity a o to samé stojí i jeho nejlepší kamarád a zároveň kaskadér. Cesta do Hollywoodu ale asi nebude úplně jednoduchá. Takže tu máme na jedné straně masového vraha a jeho řádění, vedle něj výpravu do zákulisí filmového průmyslu… ještě něco? Možná jo. Konec konců nedávno jsme se dozvěděli, že Tarantinova novinka by měla mít dost blízko k Pulp Fiction, takže očekáváme další hrdiny a jejich příběhy, které budou více či méně pospojované. A taky hromadu hvězd. Už chvilku se mluví o tom, že Margot Robie si zahraje Sharon Tate, herečku, kterou zavraždila „Rodina“ Charlese Mansona, teď však Tarantino vyjednává i s Leonardem DiCapriem, Bradem Pittem nebo Tomem Cruisem. A to zní celkem lákavě. Rozpočet jeho novinky by měl být cca sto milionů, natáčení má začít v létě a do kin film dorazí během roku 2019. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace