Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Akční nářez s Iko Uwaisem a politika s oscarovými ambicemi


ikona
Mr. Hlad
christian baleiko uwaismark wahlbergronda rouseysteve carell
Je větší drsňák Mark Wahlberg, nebo Iko Uwais? Proč Christian Bale nabírá kila? A sedne Margot Robbie královský trůn?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Three Seconds začne bývalý kriminálník pracovat pro policii a nechá se zavřít do vězení, kde má najít důkazy proti mafiánskému bossovi. V Mary Queen of Scots budou o královský trůn bojovat Margor Robbie a Saoirse Ronan. A jednu z nich to bude stát hlavu. 

 

V politické podívané Backseat si Christian Bale zahraje amerického viceprezidenta a budou u toho i Steve Carell nebo Amy Adams. Životopisné drama Bigger vám představí dva bratry, kteří v první půlce dvacátého století pomáhali vybudovat fenomén fitness. A občas je to dost bolelo. 

 

V komedii Like Father opustí Kristen Bell její snoubenec přímo u oltáře. A tak se zhrzená hrdinka rozhodne vyrazit na svatební cestu se svým otcem, se kterým si úplně nerozumí. Režisér Paolo Sorrentino se v biografickém dramatu Loro podívá na život a soukromí Silvia Berlusconiho. 

 

V akční podívané Mile 22 spojí síly Mark Wahlberg, Iko Uwais a Ronda Rousey a budou muset dopravit na letiště důležitého informátora, kterého chce zabít půlka Indonésie. Steven Soderbergh se se svou novinkou Unsane rozhodl vyzkoušet hororový žánr. A celé to natočit na mobil. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace