Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Připravte se na nejdelší Star Wars


ikona
KarelR
rian johnsonstar warsstar wars: posledni z jediu
Podívejte se na nové upoutávky Posledního z Jediů. Proč by se mohl opravdu povést? 

Lucasfilm má zatím smůlu se spin-offy (Rogue One i Hana Sola potkaly rozsáhlé přetáčky), filmy z hlavní ságy se ale naštěstí drží. Epizoda IX sice přišla o Carrie Fisher a následně ji opustil režisér Colin Trevorrow, tyhle zádrhely se však objevily několik let před premiérou. A jelikož se nechal ukecat k návratu J. J. Abrams, není důvod vyhlížet katastrofu.

Nejdřív nás ale čeká Epizoda VIII, jejíž marketingová kampaň je až nečekaně precizní. Trailery skoro nic neprozradily, nikdo se nemusí stydět za plakáty a navíc je tu Rian Johnson, jemuž byla svěřena nová trilogie Star Wars. Ne, nepůjde o Epizody X-XII, jak si stále myslí půlka internetu. Johnson si může v rámci předaleké galaxie vymyslet nové postavy a umístit svůj příběh kamkoliv se mu zlíbí, což je velké znamení, že se mu Epizoda VIII náramně povedla.

Chcete ještě jedno? OK. Nové Star Wars budou mít rovných 150 minut a stanou se tak nejrozsáhlejší epizodou vůbec. Dosud nejdelší Epizoda II bude překonána o 8 minut a vzhledem k tomu, že dvouapůlhodinová stopáž znamená méně denních projekcí (a tudíž automaticky nižší tržby), Lucasfilm očividně preferuje kvalitu před slepou honbou za čísly.

Ano, takový přístup je vcelku osvěžující, tak doufejme, že se bude kampaň i nadále držet na uzdě. Pokud chcete, můžete níže nakoukat TV Spoty, v nichž je kupa nových záběrů. Zásadní odhalení v nich ale nečekejte, ta Johnson vypsal na seznam a Lucasfilm slíbil, že je nikde dobrovolně nepropálí.

---

Vytáhni v hospodě: Johnson potvrdil, že je Epizodě VIII jen 12 lucasovských stíraček.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace