Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Říjen 2017


ikona
KarelR
blu-raydvdmumiesvetlo mezi oceany
Říjen zachraňují Tom Cruise a Michael Fassbender (a to ne moc...), jinak samá bída. 

Obrovské zpoždění a k tomu jen dva dobré filmy, které ještě řadě lidí nesednou? Máte pravdu, říjnový Blu-ray přehled na tom není moc dobře. Jenže co se dá dělat, když se nové díly Vetřelce a Transformerů prostě nedají s čistým svědomím doporučit?

Mumie
Vyšlo: 11. října 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray ve Steelbooku), 808 Kč (UHD Blu-ray + 3D Blu-ray + Blu-ray)

Cruiseova Mumie si došla pro tragické recenze a mizerné divácké hodnocení a navíc pohřbila celý plánovaný vesmír, takže plně uznávám, že má k obecným kvalitám zhruba stejně daleko jako k úspěchu. Za sebe ale musím říct, že jsem se v kině bavil a tak velký hate mě trochu překvapil. Jasně, Sommersova Mumie je zábavný dobrodružný nářez, který bych z fleku doporučil mnohem víc. Nová verze ale nabízí solidní "cruiseovskou" akci, je správně archaická a zároveň má našlápnuté podvodní finále, po kterém bych si tu dvojku klidně dal. Lid samozřejmě rozhodl jinak a plně to respektuju. Mně ale tahle záplata za Uncharted prostě sedla. (7/10)

Světlo mezi oceány
Vyšlo: 18. října 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Derek Cianfrance vyrábí nespokojené diváky odjakživa (parádní Blue Valentine je na ČSFD v modrých číslech!), takže plně chápu, že Světlo mezi oceány neuspěje u všech. V rámci romantických dramat se ale jedná o jasný nadprůměr a nejlepší film s Fassbenderem za poslední dva roky. Krutý příběh o nalezeném dítěti, jež přinese spoustu radosti i smutku, je staromilský až běda a Cianfrance se v něm vyloženě opájí krajinou. V pravou chvíli ale dokáže tvrdě udeřit, a nebýt zbytečně uspěchaného finále, mohlo se klidně pokukovat po pár cenách. (7/10)

Dále v říjnu vyšlo: Bába z ledu, Cuky Luky Film, Holky na tahu, Moje sestřenice Rachel, Pobřežní hlídka, Smrtihlav, Špunti na vodě, Transformers: Poslední rytíř, Vetřelec: Covenant

Nashle u listopadového přehledu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace