Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #428 o Justice League a Blade Runnerovi


ikona
Mr. Hlad
batmanblade runnerjustice leaguemark wahlbergsupermanwonder woman
Jak by vypadala Liga spravedlnosti na VHS? Kdo se nejvíc vyblbnul u Blade Runnera? A proč je Mark Wahlberg hňup?  

Další výplach

Týmovka týdne
Jimmy Kimmel občas umí natočit hodně ambiciózní volovinu a teď si k tomu přibral J.J. Abramse, Jennifer Aniston, Zacha Galifianakise a především Bena Afflecka. Ten se možná jako Batman dost nudí, ale v roli Muscle Mana se podle všeho cítí fajn. No ono to popravdě Terrific Ten je zábavnější než celá Liga spravedlnosti...

Modely týdne
Když jde člověk v roce 2017  občas to vypadá, že triky se používají i ve scénách, v nichž je tma a není vidět vůbec nic. S CGI by se mělo zacházet opatrně, ony totiž klasické miniatury a modely mají pořád něco do sebe. A jak ukázal Blade Runner 2049, mají co nabídnout i v současnosti

 

Varování týdne
Do politiky se na MovieZone pouštíme dost neradi, ale video s názvem Slaughterbots je celkem stylové. Varuje před použitím zbraní spoléhajících na umělou inteligenci. Na první pohled to možná vypadá jako fajn nápad, ale Terminátora jsme viděli všichni, že jo. Takže se na to mrkněte. Ne proto, že chceme dělat nějakou osvětu nebo se pouštět do politických debat, ale proto, že by z toho mohl být základ pro nějakou variaci na bondovku nebo na podobný akční nářez.

 

Pokrytec týdne
Vždycky je hodně smutné sledovat, když nějaká celebrita objeví Boha a má potřebu to vykřičet do světa. Zvlášť taková, která půlku života prožila jednou nohou v kriminále. Teď došlo na Marka Wahlberga. Jestli se díky víře cítí být lepším a šťastnějším člověkem, fakt mu to přeju. Ale prohlašovat, že doufá, že Bůh má smysl pro humor a je filmový fanoušek a odpustí mu jeho omyly, je trochu trapná. Zvlášť, když mluví o svém dost možná nejlepším filmu Hříšné noci, který považuje za největší kariérní přešlap a prý od doby, co má rodinu, kouká na svou kariéru trochu jinak. Věřím, že jeho děti i Bůh si mnohem víc než pecku Paula T. Andersona užívají druhého Méďu. Hlavně tu scénu, kde na sebe převrhne několik litrů semene. 

 

Galerie týdne
Fotograf Andrew Walker si pozval do studia hromadu hereckých hvězd a udělal s nimi sérii fotek, na které je každá z nich dvakrát. Proč? Měly za úkol ukázat se jednou tak, jak se prezentují svým fanouškům, novinářům a celkově navenek, a podruhé jak se chovají v soukromí. Výsledek máte tady

 

Trailer týdne
Vždycky, když jde do kin nějaký hodně velký film, objeví se na netu spousta materiálu pro Výplach. Takže za to Lize spravedlnoti fakt děkuju. Teď tu máme třeba trailer na DC týmovku udělaný tak, aby evokoval éru VHSek. A já nevím, co si mám myslet o tom, že mi připadá zábavnější než všechny opravdové upoutávky na Ligu spravedlnosti.

Žánr týdne
Femme fatale, dlouhé pláště, klobouky, drsňáci a temná atmosféra. Film noir máme rádi, ale tenhle žánr už bohužel patří do minulosti. To ovšem neznamená, že o sobě čas od času nedá vědět. Z těhle příběhů dodnes čerpají jak filmoví, tak i televizní tvůrci když si kliknete sem, tak budete vědět, jak to dělají. 

 

Debut týdne
Kristen Stewart se sice proslavila Twilightem, ale už tak od půlky druhého filmu na ní bylo hodně vidět, že jí to nebaví. Od té doby se pokouší světu ukázat, že je nejen o dost lepší herečka, ale umělkyně celkově. A tak se rozhodla režírovat a její kraťas Come Swim si můžete pustit tady. Já se teda přiznám, že jsem odvahu neměl, protože když je něco popisované jako „surrealistická cesta skrze představivost jednoho muže střídající abstraktní umělecké zobrazení a alarmujícím způsobem realistické scény“, mám trochu strach. Ale proti gustu žádný dišputát. 

 

Kostýmy týdne
Kostýmy jsou sakra důležitá věc a u comicsových filmů to platí zvlášť. George Clooney o tom ví své, z jeho Batmana a brnění s bradavkami si asi budou fandové dělat srandu ještě celkem dlouho. Batman a Superman jsou ale s filmovými fandy už tak dlouho, že si vydupali vlastní video, které se zaměřuje jen a pouze na to, co měli na sobě, když zachraňovali Gotham, Metropolis nebo celý svět. Koukejte tady.

 

Duel týdne
Minule jsme řešili film s nejlepším castingem vůbec. A protože se to objektivně nedá nějak spočítat, klikněte si do diskuse. Čeká vás tam Láska nebeská, Skleněné peklo, Dannyho parťáci, Expendables a spousta dalších tipů.

 

Dnes se podíváme na Batmana. A toho současného. Otázka je jednoduchá – chtěli byste, aby Ben Affleck hrál Batmana dál? Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozepište o důvodech.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace