Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman utekla od Star Wars


ikona
KarelR
dc comicsmarvelstar warswonder woman
Druhá sólovka s Dianou Prince hýbe s premiérou. Snad naposledy... 

Vaše oblíbená MarvelZone je tu s další comicsovou novinkou. Tentokrát budeme řešit premiéru Wonder Woman 2, která byla na Comic-Conu s pompou oznámena na 13. prosince 2019. DCčkový kápo Geoff Johns pracuje na scénáři, Patty Jenkins se (za velmi tučných 7-9 milionů) vrátí na režijní sesli a Gal Gadot už se nemůže dočkat, až se s postavou vydá do 80. let. Před pár týdny se ale devátá epizoda Star Wars přesunula na 20. prosince 2019 a začalo být jasné, že mají Warneři trochu problém.

Jak ho vyřešili? Podle očekávání s premiérou uhnuli, a to na 1. listopadu 2019. Fanynky Wonder Woman se tak své hrdinky dočkají o 6 týdnů dříve a v tuhle chvíli ji neokupuje žádná konkurence. To všechno se ale může změnit, jelikož amazonské princezna utekla od Star Wars do tak trochu marveláckému slotu.

4. listopadu 2016 šel do kin Doctor Strange, 3. listopadu 2017 třetí Thor a 2. listopadu 2018 uvidíme (ano, foxovskou a tudíž konkurenční) týmovku X-Men: Dark Phoenix. Na 1. listopadu 2019 tak teoreticky patří neoznámený Doctor Strange 2, a bude hodně zajímavé sledovat, jestli se ho tam Marvel pokusí vecpat.

U Star Wars je útěk logický, před Strangem by se ale Wonder Woman třást nemusela. Uvidíme tedy, co se bude dít, a jestli s premiérou (a vůbec celým DC vesmírem) třeba nezahýbe kritické a finanční přijetí Justice League.

---

Vytáhni v hospodě: Recenze na Justice League začnou vycházet ve středu 15. listopadu v 1:50 v noci, Rotteny ale odhalí „rajčatové skóre“ až ve čtvrtek v 0:01 ve svém novém pořadu See It/Skip It. Takhle se dělá byznys!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace