Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman zase bez Afflecka?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckflashpointjustice leaguematt reeves
A máme tu další kolo seriálu "Ben Affleck už nechce být Batman, ale neřekne to na plnou hubu".  

Ben Affleck by si měl sakra konečně rozmyslet, co vlastně chce a jestli hodlá dál hrát Batmana, nebo od DC a Warnerů utéct, protože to vypadá, že každý druhý týden prohlásí do médií něco jiného. Samozřejmě bychom se na to mohli vykašlat a neřešit to a jednoduše počkat, jak to dopadne. Ale ignorovat herce, který hraje dost možná nejslavnější comicsovou postavu všech dob a jednou je z toho nadšený a podruhé ho to baví asi jako čekání na zastávce na autobus vedle zasmrádlého bezdomovce, to prostě ignorovat nejde. Takže Bene, dík. Jaká je situace teď? 

 

Sólovku Batmana měl původně dělat sám Affleck, nakonec z toho však vycouval a letos ho nahradil Matt Reeves. Ten měl ovšem plné ruce práce s Válkou o planetu opic, a tak stihl vlastně jen říct, že se u filmu hodlá inspirovat Alfredem Hitchcockem a bude se psát nový scénář, ale jestli se projekt nazvaný The Batman od té doby nějak zásadně pohnul dopředu, to nevíme. V létě u Warnerů začali řešit, jak to udělat, aby mohl jejich filmový svět fungovat bez Afflecka, ale tyhle věci se pochopitelně s blížící premiérou Justice League veřejně moc neřeší. Samotný Affleck se teď ovšem prokecl, že by to rád zabalil. 

 

Affleck teď totiž řekl, že hledá způsob, jak nějakým důstojným a cool způsobem postavu opustit. A těch možností má docela dost. Teoreticky by v The Batman mohl předat práci někomu jinému, ale mnohem elegantnější řešení by nabízel v roce 2020 Flashův film Flashpoint. V něm se bude trošku blbnout s časovými paradoxy a měnit realita a výsledkem by nakonec mohlo být, že Batman bude někdo úplně jiný. DC nám to však asi hned tak nevykecá. Jisté je, že Affleck už nehodlá Batmana hrát moc dlouho a ve zmíněném rozhovoru to slovy „Nemůžete to dělat věčně“ potvrdil. Za mě OK. Ne že by zrovna on byl nejzásadnějším problémem DC filmů, ale radši ho uvidím u něčeho jiného. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace