Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #427 o Thorovi a kung-fu


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthjet liorlando bloomthorvíkendový výplach
Čeho všeho jste si v Thorovi nevšimli? Proč se rvou největší asijské akční hvězdy? A kdo ze Společenstva prstenu se prohání po Praze na kole?  

Našlapaný výplach

Kung-fu týdne
Když vlastníte jednu z největších firem na světě, můžete si dovolit dělat skoro cokoliv. Jack Ma sice tak trochu fušuje do filmu, ale především je vlastníkem společnosti Alibaba Group a jeho majetek se odhaduje na skoro 22 miliard dolarů. No a tenhle Jack Ma se rozhodl natočit krátký film Gong shou dao o mistrovi kung-fu, který mlátí jiné mistry. A mezi nimi jsou mimo jiné Jet Li, Donnie Yen, Tony Jaa a spousta dalších. A vy se na něj teď můžete podívat.

Značky týdne
Auto nemám. Nejspíš ani dlouho mít nebudu, protože bydlím v centru Prahy, na metro to mám rychlou chůzí tak patnáct vteřin a na tramvaj asi dvanáct. Auto zkrátka nepotřebuju, když ho ale jednou budu shánět, nejspíš se budu koukat po něčem z Mad Maxe, po KITTovi nebo alespoň dodávce z A-Teamu. Počítám, že velmi rychle přijdou na to, že na to nemá prachy, nebo že se to nedá koupit. Ale minimálně značku si pořídím. A vy můžete taky

 

Malíř týdne
Andrew Tarusov už myslím ve Výplachu byl, teď si ho dáme znovu. Tenhle hodně talentovaný malíř a kreslíř se totiž rozhodl složit poctu superhrdinům a Timu Burtonovi. A rovnou najednou. Jak by vypadali comicsoví hrdinové, kdyby je tvořil autor Ospalé díry a Střihorukého Edwarda? Takhle

 

Ježek týdne
Hollywood to bude s filmovými adaptacemi her zkoušet nejspíš pořád. Ačkoliv se jejich tvůrci obvykle spálí, vždycky přijde někdo další, kdo si myslí, že zrovna on bude slavit úspěch. Jedním z kandidátů na vlastní film je i ježek Sonic, který se brzy dočká i nové hry. A její trailer vypadá jako sonicovská verze Avengers. 

 

Hvězda týdne
Měli jste někdy v poslední době pocit, že jste v Praze zahlédli Legolase? Nebyl to jen pocit, Orlando Bloom teď v našem hlavním městě natáčí hororový seriál Carnival Row a podle Axise i jezdí na kole, jakmile má jen chvilku volna. Jeho Instagram ukazuje, že nekecá. 

 

Mash-up týdne
Možná, že se vám to v posledních letech trošku vykouřilo z hlavy, ale byly časy, kdy byl Eddie Murphy strašně legrační. Jasně, už je to pár let, ale Policajt v Beverly Hills nebo Cesta do Ameriky jsou klasiky, které bez problémů rozesmějí i teď. A pokud si to potřebujete připomenout, mrkněte se na tohle vide, v němž zjistíte, že právě Cesta do Ameriky má celkem blízko k blížící se marvelovce Black Panther.

Odkazy týdne
Thor: Ragnarok je v kinech, vydělává velké prachy a tak nějak předpokládáme, že už jste ho viděli. Pokud ne, tak určitě neklikejte na tenhle odkaz, protože se v něm dozvíte o sakra velké spoustě odkazů na jiné marvelovky, comicsy nebo prostě na všechno, z čeho si Taika Waititi chtěl dělat legraci. A bez spoilerů se to pochopitelně neobejde. 

 

Přetáčky týdne
A ještě jednou Thor: Ragnarok a logicky ještě jedou spoilery, takže zase bacha. Kdo už film viděl, ví, že jedna z nejzásadnějších a popravdě i nejnudnějších scén se odehrává někde v Norsku na pobřeží, ale vzpomínáte na trailery? Tam po Norsku nebyla ani stopa a scéna se odehrávala v New Yorku. Možná si vzpomenete i na fotky z placu, na kterých byl Anthony Hopkins za somráka a ani to jsme ve filmu neviděli. A bylo toho víc. O dost víc

 

Hlášky týdne
Všichni známe nejlepší hlášky z Predátora, Pána prstenů, Vetřelců a dalších pecek, ale počítám, že po tomhle krátkém videu už pro vás některé momenty, jako třeba finále Sedm, rodinný zvrat v Impérium vrací úder nebo nebo arnoldovské I´ll be back, nebudou znít tak cool jako kdysi

 

Duel týdne
V posledním Výplachu jsme řešili, jakou slavnou filmovou sérii, která si dává delší pauzu, byste rádi zase viděli na plátně. Nejčastěji zazněli Mizerové, ale šli byste i na Matrix, Policejní akademii, regulérního Vetřelce nebo Ace Venturu. Asi bychom šli taky...

 

Dnes se odrazíme od Vraždy v Orient expresu. Nová verze klasické detektivky Agathy Christie je narvaná slavnými herci, nás by ale zajímalo, jaký film má podle vás nejhvězdnější obsazení vůbec. A ideálně vynechme camea, jinak to vyhraje Zoolander :) Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace