Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Justice League


ikona
KarelR
aquamanbatmancyborgdcflashjustice leagueliga spravedlnostiprvni reakcesupermanwonder womanzack snyder
Liga spravedlnosti má za úkol napravit kurz DCčkového vesmíru. Jak se líbila prvním divákům? 

Embargo na zámořské recenze Justice League padne ve středu 15. listopadu v 1:50 v noci, tedy (jak někdo spočítal) zhruba 40 hodin předtím, než film uvidí první diváci. Studio Warner Bros. očividně nechce, aby "zkažená rajčata" na Justice League zaútočila příliš brzy. Nějaký buzz je ale před premiérou nutný, takže se z novinářské obce vybrala hrstka bloggerů, kteří milují comicsy, a těm bylo dnes od 18:00 povoleno tweetovat.

Co jsme se od nich dozvěděli? Justice League je podle prvních reakcí zábavnou comicsovkou, která má problémy s příběhem a generickým záporákem a sem tam i s triky. Temný a pomalý styl Batman vs. Superman je nicméně pryč a DC začíná novou, mnohem optimističtější éru, která stojí hlavně na slavných hrdinech.

Právě ti mají být tím nejlepším, co v Justice League najdete. Jako tradičně se chválí Wonder Woman, nejvíc nadšení ale vzbudili Aquaman s Flashem, kteří tak mají velký potenciál do sólových filmů. Interakce mezi týmem je prý ohromně zábavná a všechno díky dvouhodinové stopáži hezky utíká. V podstatě se tak máme připravit na superhrdinskou komedii od Josse Whedona, která se chlubí vizuálním stylem Zacka Snydera.

Kolem a kolem to zní jako lehký žánrový nadprůměr, který chce hlavně pobavit a vystihnout ikonické superhrdiny. Což se (alespoň podle prvních šťastlivců) povedlo, tak doufejme, že nebude zbytek novinářské obce výrazně kritičtější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace