Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock vs. Suicide Squad?


ikona
Mr. Hlad
dcdwayne johnsonmargot robbiesuicide squadwill smith
Dwayne Johnson a jeho Black Adam by se mohli objevit v pokračování comicsové týmovky od DC.  

Ať už si o comicsovkách od DC myslíme cokoliv, jejich tvůrci rozhodně zvládají lákat velké herecké hvězdy. Zatímco Marvel dost riskoval, když obsadil do Iron Mana tehdy dost problematického Roberta Downeyho Jr. nebo když dal Thora neznámému Hemsworthovi, u DC se nebáli oslovit Afflecka, Smithe, Hardyho nebo Dwayna Johnsona. U toho posledního už dlouho víme, že si zahraje antihrdinu jménem Black Adam a že se časem dočká i vlastní sólovky, na tu si však chvilku počkáme. Fandové tedy počítali, že ho uvidí v chystaném Shazam!, tam ale podle všeho nebude, přesto by si svůj filmový debut mohl odbýt už celkem brzy. 

Objevily se totiž informace, že ho uvidíme ve druhém Sebevražedném oddílu, který se má začít točit v druhé půlce příštího roku. V sequelu by tahle parta magorů prý měla pátrat po zbrani hromadného ničení, z níž se vyklube právě Black Adam. Zatím není jisté, jestli je to pravda, ale i kdyby byla, Johnsona si stejně nejspíš moc neužijeme. Jeho diář je vcelku narvaný, v roce 2018 má točit spin-off Rychle a zběsile se Stathamem a dobrodružnou Jungle Cruise, ale i kdyby se v Sebevražedném oddíle 2 měl jen mihnout, je dost velká šance, že to bude zajímavější záporák než posledně Cara Delevingne. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Jedním z kandidátů na režii dvojky Suicide Squad byl Jaume Collet-Serra, ale odmítl. Místo toho kývl právě na Jungle Cruise s Johnsonem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace