Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Druhý Creed a příběh J. R. R. Tolkiena


ikona
Mr. Hlad
chris prattcreeddaisy ridleynicole kidmanrussell crowesylvester stallonetolkien
Rocky Balboa se potká se starým protivníkem, Russell Crowe a Nicole Kidman zkusí jít po Oscarech a Chris Pratt míří na divoký západ.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V biografickém dramatu Tolkien se dozvíte, jak vznikal Pán prstenů, ale i jak jeho autora ovlivnila válka, láska a přátelství se spoustu dalších umělců. V dramatu Ophelia si Daisy Ridley zahraje jednu z vedlejších postav Hamleta a slavný příběh uvidíme jejíma očima. 

 

Russell Crowe a Nicole Kidman se v Boy Erased rozhodnou řešit homosexualitu svého syna tak, že ho pošlou na speciální tábor, kde by ho měli lásce k mužům odnaučit. Novinka Woodyho Allena A Rainy Day in New York se bude točit okolo trojice mladých hrdinů a milostného trojúhelníku. 

 

Western The Kid režíruje Vincent D‘Onofrio, zlákal do něj Chrise Pratta a Ethana Hawka a bude se točit okolo smutného přátelství Pata Garretta a Billyho Kida. The Purge: The Island vám ukáže, jak vlastně začaly masakry, které známe ze série Očista. 

 

Creed 2 se na scénu vrací Rocky Balboa i jeho svěřenec a oba čeká střet s Ivanem Dragem a jeho synem. A bude to hodně osobní. V detektivce White Orchid se mladá policistka rozhodne vypátrat vraha tak, že ukradne identitu jeho poslední oběti. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace