Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe a australský Robin Hood


ikona
Mr. Hlad
justin kurzelned kellynicholas houltrussell crowe
 

Režisér Justin Kurzel se vloni pokusil prokopat do blockbusterové ligy s Assassin‘s Creed, ale moc mu to nevyšlo. Jeho Macbeth ale ukázal, že jde rozhodně o zajímavého režiséra a nebylo by fér nad ním lámat hůl kvůli jednomu nepovedenému pokusu o dobrodružný velkofilm. Kurzel momentálně připravuje thriller Ruin s Gal Gadot, jehož hrdinou by měl být bývalý esesák, který v troskách poválečného Berlína loví příslušníky své jednotky, aby vykoupil svoje staré hříchy. Možná si na to ale ještě chvilku počkáme, protože dopředu se začíná hýbat projekt, který Kurzel připravoval ještě před Assassin‘s Creed.

 

Jde o The True History Of The Kelly Gang, skutečný příběh gangu, který řádil v Austrálii v devatenáctém století a možná ho znáte z filmu Ned Kelly, kde si titulního antihrdinu zahrál Heath Ledger. V jeho stopách půjde tentokrát talentovaný George MacKey a budou u toho i Travis Fimmel z Vikingů, Nicholas Hoult nebo Russell Crowe, což není vůbec špatné obsazení. A příběh by taky mohl být zajímavý, banda Neda Kellyho totiž byla sice v očích zákona jen partou vrahů a zločinců, obyčejní Australané je ale milovali, protože bojovali proti nadvládě angličanů. Kurzel vychází z knihy Petera Careyho a slibuje, že jeho film jí bude věrný minimálně v tom, že půjde o drsnou, realistickou a nesentimentální podívanou. V Austrálii se začne točit v březnu. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Manželkou Justina Kurzela je Essie Davis, která si zahrála v Matrixech a měla hlavní roli v hororu Babadook. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace