Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

SOUTĚŽ: Vyhrajte novou knihu o Georgi Lucasovi


ikona
KarelR
george lucassoutěžstar wars
Chcete se stát expertem na život George Lucase? Není problém! 

V prosinci jdou do kin už osmé Star Wars (nebo tedy desáté, pokud bereme ohled na animák Klonové války a Rogue One), od nichž se čeká další parádní výlet do předaleké galaxie. Vesmírná sága se Skywalkery je zkrátka živější než kdy předtím. I ona ale musela někde začít, čímž se dostáváme k Georgi Lucasovi. Tenhle vizionářský filmař si kdysi řekl, že svět potřebuje sci-fi s ukecaným robotem, farmářským pilotem a největší bitevní stanici všech dob. A k jeho vlastnímu překvapení z toho nevylezla béčková šílenost, nýbrž velehit, který přepsal filmové dějiny a obrátil Lucasův život naruby.

Co přesně se s Georgem dělo před Star Wars a po nich? Právě tyhle otázky vám zodpoví kniha George Lucas: Život stvořitele Star Wars, kterou u nás právě vydalo nakladatelství Paseka. Tady si můžete přečíst dvacetistránkovou ukázku z téhle nádhery, anebo si ji rovnou pořídit. Nejdřív ale zkuste štěstí v soutěži o tři výtisky, o které se můžete poprat přes soutěžní otázku: V jakém roce šly revoluční Star Wars do kin?

Vaše odpovědi čekáme do příští soboty na mailu souteze@moviezone.cz (předmět musí znít: Soutěž Lucas), vylosovaní výherci budou přímo kontaktováni. Přejeme hodně štěstí, v téhle literární rvačce ho určitě budete potřebovat!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace