Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další plány pro Star Wars


ikona
Mr. Hlad
han soloj.j. abramsstar wars
Hvězdné války po devátém díle neskončí. Co od nich ale máme čekat, až se uzavře nová trilogie? 

To, že tu s námi budou Hvězdné války ještě pěkných pár let, je stoprocentně jisté. Asi ještě chvíli potrvá, než se jich diváci a fanoušci přejí a série začne být prodělečná. Poslední Jedi dorazí za jeden a půl měsíce, příští rok v létě nás pak čeká Solo: A Star Wars Story, rok nato devítka, a začíná se mluvit o spin-offu Obi-Wana Kenobiho, který by chtěli jak fandové, tak Ewan McGregor. Ale samozřejmě toho časem bude víc. Teoretizovalo se o filmech s Yodou, sólovku měl dostat lovec odměn Boba Fett, ve skutečnosti však vlastně o budoucnosti celé ságy moc nevíme. Prezidentka Lucasfilm Kathleen Kennedy ovšem naznačila, že nás čekají celkem velké věci.

 

Během rozhovoru o osmém díle a o budoucnosti Star Wars řekla, že se chystají plány na příštích deset let, což potvrzuje víceméně to, co tvrdil před nějakou dobou disneyovský hlavoun Bob Iger, jenž sliboval deset nebo patnáct let dalších filmů. Kennedy ovšem naznačila, i co máme čekat. Po devítce totiž nepůjde jen o spin-offy a prequely, které by vyplňovaly dějové díry v trojici trilogií, ale dostaneme prý i další příběhy s Rey, Finnem, Poem a BB-8. Pokud tedy Kennedy neklame tělem, se slušnou jistotou můžeme čekat, že to tahle čtveřice do dotáhne až do závěrečných titulků devítky. Konkrétnější však být nechtěla, takže se může stát cokoliv. Třeba i to, že pro nás Disney nechystá víceméně uzavřenou trilogii, ale něco mnohem většího. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace