Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #425 o R2-D2 a Spider-Manovi


ikona
Mr. Hlad
spider-manstar warsthorvíkendový výplach
Který hrdina Hvězdných válek dorazil do Prahy? Jak se točilo finále Spider-Mana? Co potřebuje dobrá akční scéna? A jak si užít druhou světovou válku?  

S vypětím všech sil psaný výplach

Hra týdne
Série Call of Duty má spoustu fandů, ale i spoustu lidí, kteří jí nemůžou přijít na jméno. Letos by si ale ráda napravila trošku pošramocenou pověst tím, že se vrátí do druhé světové války. A jako každý rok dostáváme krom herních trailerů i takové, ve kterých jsou živí herci Letos je to ovšem malinko jiné. Zatímco v minulosti Sam Worthington a Jonah Hill bojovali proti robotům nebo Robert Downey Jr. blbnul ve stíhačce, teď je to takové… no prostě jiné. Ale stylové.

Génius týdne
Když je někdo třináctkrát nominovaný na Oscara a ani jednou ho nedostane, začne si už člověk pomalu myslet, jestli to není osobní. Ale snad to není případ Rogera Deakinse. Tenhle kameramanský génius by si pár plešounů určitě zasloužil, zatím na něj ale nedošlo. A je to škoda, což tohle video bez nejmenších pochyb dokazuje. 

 

Hvězda týdne
Kdybyste se zeptali vašich rodičů, asi by neznali jméno Andyho Serkise, ale filmoví fandové vědí, že je to herecký bůh. A pokud potřebujete někoho na motion capturing, nikdo lepší neexistuje. Serkis už to dělá docela dlouho a v tomhle videu zavzpomíná na to, jak se vyblbnul na place Pána prstenů, King Konga i Planety opic

 

Robot týdne
Asi jste to už zaznamenali z jiných médií, ale byla by škoda nehodit to i do výplachu, protože je to super. V Praze, v parku pod Nuselským mostem, totiž vyrostl R2-D2. Třímetrový robot je na místě bývalého a fakt hodně hnusného výfuku z bunkru a ačkoliv Praha 2 bojuje proti graffiti, prý ho tam nechá, protože je boží. Jo, je

 

Fastfood týdne
Komedie Cesta do Ameriky je jeden z nejzábavnějších filmů Eddieho Murphyho. Momentálně se chystá dvojka, což nevím, jestli je dobrý nápad, ale budiž. Každopádně dějí se i další zajímavé věci. Bistro v Los Angeles Fat Sal’s Deli se totiž promění ve fastfood McDowell, ve kterém Murphy v Cestě do Ameriky makal a jehož majitel byl celkem na nože s trošku slavnějším konkurentem s podobným jménem. Upraví se interiér, exteriér i menu a můžete si dát jejich burger Big Mick. Bohužel ale jen přes Halloween, nápad je to ale super. 

 

Návod týdne
Není nic horšího než jít do kina na akční film a pak zjistit, že jeho režisér neví, jak točit akční scény. Jako kdybyste si udělali grilovačku, připravili si spoustu zeleniny, salát, dressing, sehnali pití, vyšlo vám počasí a maso se nedalo žrát. V Hollywoodu umí dobré akční scény málokdo, a tak si Patrick Willems udělal čas a natočil video, ve kterém se pokouší vysvětlit, co všechno by měla mít akční scéna, aby byla dobrá. Olivier Megaton by se na to měl koukat pětkrát denně.

Bitka týdne
V minulém výplachu jste se mohli podívat na video o tom, jak s pomocí triků vznikala postava hlavního hrdiny ve Spider-Man: Homecoming. A u pavouka ještě chvilku zůstaneme, teď ale kašleme na Petera Parkera a mrkneme se na to, jak se dělala závěrečná bitka na obřím letadle. 

 

Vysvětlovačka týdne
V kinech je teď Thor: Ragnarok. Víceméně se ten film dá popsat jako hromada bitek, humoru, opulentních kostýmů a dalších bitek, co to ale ten Ragnarok vlastně je? Nejspíš tušíte, že podle severské mytologie konec světa, ale bližší vysvětlení vám dají Chris Hemsworth, Mark Ruffalo a Cate Blanchett v tomhle videu

 

Plakáty týdne
Guy Madjar se nudí. A umí s grafikou. Takže logicky dělá to, co by asi dělal každý z nás, procpává svou maličkost do filmových plakátů a pomáhá Loganovi se záchranou X-23, spolu s Chrisem Pinem a Benem Fosterem vykrádá banky v Hell or High Water nebo doufá, že ho nezašlápne Julia Walters v Za zvuků hudby. A dělá to dobře

 

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal, na koho z Justice League se těšíte nejvíc. Vyhrála to Wonder Woman, za ní skončil Batman, pak Aquaman, Flash a Cyborg se Supermanem. 

 

Dnes by nás čerstvě po Thorovi zajímalo, kterou marvelovskou „trojku“ máte nejradši. Vyhrál by u vás Iron Man 3, Captain America: Občanská válka, nebo právě Thor: Ragnarok? Název filmu napište do předmětu a v textu se vykecejte.

Za týden zdar 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace