Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Autor Marťana chystá fantasy


ikona
Mr. Hlad
drew goddardnevermoore
Jeden z nejzajímavějších scenáristů současnosti dostal za úkol poslat do kin následovníka Harryho Pottera. 

Scenárista a režisér Drew Goddard je celkem šikula. Napsal a zrežíroval geniální poctu hororovému žánru Chata v horách a dlouho se chystal udělat to samé s bestsellerem Marťan. Pak ale o režii projevil Ridley Scott a logicky se tak za kameru postavil on, scénář ovšem zůstal Goddardovi. Ten pak pak pomáhal na svět i netflixovskému Daredevilovi a momentálně píše comicsovku X-Force a bude režírovat thriller Bad Times at El Royale, který se má odehrávat v šedesátých letech v hotelu, kam přijedou Chris Hemsworth s Jeffem Bridgesem a pár dalšími lidmi a začnou se jim dít ošklivé věci. No a teď ho Foxové zlákali k psaní a režii fantasy Nevermoor: The Trials Of Morrigan Crow

 

Samotná knížka se na trhu objevila začátkem měsíce, ale studio si na ni práva pořídilo už před nějakou dobou a nejspíš doufá, že tím nastartují své vlastní Hunger Games nebo Harryho Pottera. Hlavní hrdinkou je holčička, která se narodila v ten nejnešťastnější den a celý život právě ji ostatní lidé obviňují ze všeho špatného, co se jim stane. Ať už je to bouřka, nebo infarkt. A aby toho nebylo málo, bylo jí řečeno, že v den svých jedenáctých narozenin umře. Pak ji ale kouzelník Jupiter North přenese do jiného světa, kde dostane šanci svému osudu utéct. Musí ale porazit partu dalších dětí v podivných zkouškách a získat tak místo v organizaci, která si říká Wundrous Society. Mohla by z toho vylézt další fantasy pro celou rodinu a s Goddardem za kamerou a podepsaným pod scénářem i zajímavý film. Otázka je, kdy se bude točit, tenhle člověk má totiž diář evidentně dost nacpaný. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace