Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #424 o Spider-Manovi a Davidu Fincherovi


ikona
KarelR
az na krevblade runner 2049david finchergal gadotghost in the shellspider-man: homecomingstar warstovíkendový výplach
Proč je David Fincher bůh? Jak měl skončit nový Spider-Man? A co provedla Gal Gadot s hranolkami? 

Lehce analytický výplach.

Star Wars týdne

Jak by vypadal trailer Impérium vrací úder ve stylu Posledního z Jediů? Odpověď nabízí výborný nový sestřih od kanálu Unusual Suspect.

Spider-Man týdne

Najít v marvelovce pár děr není zas tak těžké. Nejnověji si pánové z Jak to mělo skončit užili srandu se Spider-Manem, a jak asi tušíte, dojde i na klasické posezení s Batmanem a Supermanem.

Triky týdne

A u nového Spider-Mana ještě chvíli zůstaneme, protože se můžete podívat, jak se pilovaly jeho triky.

Zákulisí týdne

Koho byste poslali na plac nového Blade Runnera? Denis Villeneuve došel k tomu, že by tam neměl chybět Adam Savage z Bořičů mýtů, který mohl zdejší svět prozkoumat na place kraťasu 2048: Nowhere to Run.

Parodie týdne

Pokud alespoň trochu sledujete americké zpravodajství a politiku, měl by vás potěšit tenhle drsný SNLkový skeč s Andersonem Cooperem a Kellyanne Conway.

Génius týdne

O tom, že je David Fincher jeden z nejlepších novodobých filmařů, se toho napsalo habaděj. Pokud ale stále nejste přesvědčeni, můžete si jeho virtuositu prohlédnout v novém videu od Nerdwritera.

Analýza týdne

Nerdwriter podruhé, tentokrát s velebením Až na krev a zajímavým způsobem, jak se dají analyzovat filmy. Douglas z toho určitě bude mít radost.

Bolest týdne

A Nerdwriter potřetí. Tentokrát se na příkladu Ghost in the Shell dozvíte, jak se ideálně nemají točit filmové adaptace.

Videoklip týdne

Jak by vypadala Gal Gadot v 90. letech? SNLkový klip o tom, že je poslední hranolka posvátná, vám vysvětlí, že pořád zatraceně dobře.

Duel týdne

Minulý víkend se vás Mr. Hlad ptal na první zážitek z multiplexu. Celou diskuzi s vaším vzpomínáním si můžete pročíst tady.

Tenhle týden zasvětíme Justice League. Warneři dosud tají plnokrevný návrat Supermana (a snad v tom proboha budou pokračovat), takže musí film utáhnout jeho kolegové. Duelová otázka proto zní: "Na kterého z pěti členů Justice League se těšíte nejvíc?" Svého favorita napište do perexu a nezapomeňte přihodit pár důvodů.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace