Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude Venom?


ikona
Mr. Hlad
marvelruben fleischerspider-mantom hardyvenom
Comicsovka s Tomem Hardym možná představí víc než jednoho vraždícího symbionta.  

Po úspěchu Spider-Mana dostali u Sony zase chuť zkoušet comicsovky a už za necelý rok dorazí do kin Venom. Slavný záporák, který Peteru Parkerovi solidně zkomplikoval života, by se tu měl proměnit v antihrdinu. Vyloženě klaďák to nebude, ale na scéně se zkrátka objeví větší zlo. Vzhledem k tomu, že tohle studio má potenciál podělat skoro všechno, na co sáhne, jsme trochu nervózní, na druhou stranu účast Toma Hardyho, jemuž budou sekundovat Michelle Williams nebo Riz Ahmed, vzbuzuje naději, že to dopadne dobře. A Ruben Fleischer, režisér Zombielandu, by měl svou práci taky zvládnout. O čem to ale celé bude?

 

Ještě nedávno se teoretizovalo, že se na scéně objeví Venomův symbiotický protivník Carnage, ale teď tu máme informace, že by to celé mohlo být trošku jinak. Natáčet by se totiž mělo v San Franciscu a právě tam se Venom přestěhoval ve svém comicsu Lethal Protector. V New Yorku se se Spider-Manem dohodli, že si dají vzájemně pokoj, pokud Venom přestane zabíjet lidi, a tak sebral kramle a odjel na druhou stranu Země. Bohužel si na něj však vzpomněl otec jedné z jeho obětí a po jeho stopě vyslal komando speciálně vylepšených zabijáků. A vzhledem k počtu mrtvol šel po Venomovi nakonec i Spidey, který se však nechal přesvědčit, že tentokrát je v tom jeho starý nepřítel nevinně. Venom a Spider-Man nakonec museli spojit síly, protože na scéně se objevila pětice dalších symbiontů. A pěkně agresivních.

 

Zatím nejde o potvrzené informace, ale zní to dobře. Těžko říct, jestli Sony skutečně zvládne nějak dostat na scénu Spider-Mana, nahradili by ho někým jiným, nebo by za něj zaskočily holky z chystané comicsovky Silver & Black, ale zní to docela zajímavě. Jen škoda, že bychom si v tomhle případě asi museli chvilku počkat na Carnage...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace