Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #423 o Wonder Woman a Hře o trůny


ikona
Mr. Hlad
batmangame of thronesjustice leaguevíkendový výplachwonder woman
Jak se holí Batman? Mohla by Hra o trůny fungovat jako anime? A je Wonder Woman na holky?  

Další poctivý výplach

Kraťas týdne
Najít štěstí a důvod k životu ve světě, který je totálně zničený, není vůbec žádná sranda. A to mluvíme o lidech, co má po takové poctivé apokalypse dělat robot, který se cítí osaměle? Na to vám snad odpoví kraťas B-Bot od Bryana McAdamse.

Recenze týdne
Web www.rottentomatoes.com děsí celý Hollywood. Asi víte, že právě tady najdete soupis filmových recenzí, poměr kladných a záporných kritik i průměrné hodnocení. Pokud toužíte po té oné nedosažitelné objektivitě, tak tady k ní máte asi nejblíž. Není divu, že filmaře tenhle web pěkně štve a neúspěchy filmů se často svádí právě na něj. Jak ale hodnocení vlastně funguje a co film musí a nesmí mít aby mohl být považovaný za „fresh“ nebo dokonce „certified fresh“? Klikněte si sem a zjistíte to. 

 

Vysvětlovačka týdne
Edgar Wright se u akční komedie Baby Driver evidentně vyřádil. Nás sice úplně nenadchla, to množství nápadů v ní je ale bez nejmenších pochyb o dost věští než v klasickém hollywoodském blockbusteru. Ani ti největší filmoví fandové asi nezvládli odhalit všechny odkazy a fórky, ale Edgar Wright s tímhle odhalováním rád pomůže. 

 

Dokument týdne
Pokud nevíte, kdo je to Phil Tipett, tak se to teď dozvíte. Jeho práci ale znáte stoprocentně, tenhle animátor totiž pracoval na Hvězdných válkách nebo Jurském parku a zanechal tak ve filmovém světě svou nesmazatelnou stopu. Pokud se chcete dozvědět víc o jeho práci i životě, klikejte sem

 

Intro týdne
Člověk by řekl, že po sedmi letech s Hrou o trůny už jsme viděli všechno, co můžou její fanoušci stvořit, ale vypadá to, že pár věcí v zásobě ještě mají. Třeba překopání intra do anime podoby. No, svoje kouzlo to určitě má. 

 

Bitka týdne
Batman už se porval s hromadou záporáků a zvládl jak šíleného Jokera, tak i Banea, který mu málem zlomil páteř. Teď ho ale čeká střet s nejslavnějším lovcem všech dob. Elmor Fudd by udělal všechno pro to, aby dostal svého vysněného králíka. Co když si ale vyšlápne na netopýra?

Ostrov týdne
Z Gal Gadot se díky Wonder Woman stala celkem hvězda a na stole má teď pár dost zajímavých hereckých nabídek. Nedávno si ale odskočila do Saturday Night Live, kde se celkem vyblbla a s Kate McKinnon předvedla jednu docela zajímavou líbací scénu, která nám potvrdila dvě věci. Tou první je, že Gal Gadot to fakt sekne. Druhou, že je to vážně herecké dřevo. Jestli je to v případě tohohle videa problém, to už posuďte sami. 

 

Reklama týdne
Hrdinové z comicsovky Liga spravedlnosti jsou taky jenom lidé. No, vlastně úplně ne, ale minimálně Batman s Flashem a Cyborgem jo. A ti se holit musí. Aquaman na to evidentně kašle, Superman to zvládá se zrcadlem a laserem a Wonder Woman zas tak dobře neznáme. Co ale dělá Bruce Wayne, když potřebuje mít hladký ksicht? To, co každý. Jen je trochu složitější pro něj sehnat správné žiletky

 

Srovnávačka týdne
Akční sci-fi Na hraně zítřka v kinech bohužel neuspělo tak, jak by si zasloužilo, rozhodně jde ale o jeden z nejlepších a nejzábavnějších příspěvků žánru posledních let. A taky sakra velkolepý. I dnes občas slyšíme srovnání se Zachraňte vojína Ryana, pokud vám to však připadá přehnané, mrkněte se na tohle video. A už nebude. 

 

Duel týdne
Minule jsme řešili, v jaké roli vás nejvíc bavil Ryan Gosling. Nakonec to u vás vyhrálo Drive, hodně hlasů má ale i Zápisník jedné lásky, Správní chlapi nebo La La Land. Gosling si role celkem vybírat umí. 

 

Dnes se podíváme do kina. V Praze se otevírá první Megaplex, my však půjdeme trochu víc do minulosti. Chtěli bychom vědět, kdy jste byli poprvé v Multiplexu a na čem. Názvy a dobu pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (46)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace