Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude točit Gambita?


ikona
Mr. Hlad
channing tatumdeadpoolgambitgore verbinskix-men
X-Menovská sólovka s novým drsňákem láká režiséra nejvýpravnějších dobrodružných filmů. Je na čase začít se těšit?  

Ještě asi chvilku potrvá, než filmově-comicsová bublina splaskne a dá se předpokládat, že každé studio, které má možnost, bude i dál do kin posílat co nejvíc superhrdinských filmů. Dokud to vynáší. Foxové nejsou výjimka, v dubnu uvidíme x-menovskou omladinu v X-Men: The New Mutants, v létě dorazí druhý Deadpool a na podzim regulérní X-Men: Dark Phoenix. V případě toho posledního filmu se navíc šeptalo, že by mohl být rozdělený na dvě části. V následujících letech nás stoprocentně čekají další X-Meni, stejně jako je v plánu Deadpoolova týmovka X-Force. A vypadá to, že studio pořád ještě počítá s Gambitem

 

Mutant, jenž umí celkem solidně hláškovat a likviduje protivníky energií nabitými kartami, které po nich vrhá (je to divné, ale evidentně to funguje) se objevil už v první sólovce Wolverina, kde si ho zahrál Taylor Kitch. Ten se ovšem stoprocentně nevrátí, před pár měsíci se měla točit Gambitova sólovka s Channingem Tatumem v hlavní roli a i když to nevyšlo, studio ji evidentně do kin pořád dostat chce. Gambita mají totiž comicsoví fandové rádi a navíc je to celkem drsňák a po Wolverinově konečně štaci budou podobnou postavu X-Meni potřebovat. 

 

S Tatumem se počítá dál a krom hlavní role by měl i produkovat, ale problém byl donedávna v režisérovi. Naposledy měl točit Doug Liman, ten má však plné ruce práce se sci-fi Chaos Walking a pokračováním Na hraně zítřka, potenciální náhrada však vypadá slibně. Nabídku postavit se za kameru totiž dostal Gore Verbinski. Režisér prvních tří dílů Pirátů z Karibiku nebo Kruhu je sakra šikovný a navíc potřebuje hit. Jeho Osamělý jezdec propadl a nedařilo se ani podstatně levnějšímu a zajímavějšímu Léku na život. Velká comicsovka by mu tedy mohla napravit minimálně komerční renomé. A víme, že akci, humor i práci s postavami zvládá. Smlouvu sice ještě nepodepsal, ale u Gambita bychom ho určitě viděli rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace