Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venom má novou scenáristku. Bohužel


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-mantom hardyvenom
Příběh Spideyho protivníka a slavného comicsového záporáka píše scenáristka, jejíž jméno v nás vyvolává obavy. A docela velké. 

Přiznám se, že na comicsového Venoma od Sony jsem se těšil. Spider-Man se povedl, a tak jsem jednoduše začal doufat, že to zase bude fajn bez ohledu na fakt, že Marvel s Venomen nemá mít moc společného. Tom Hardy si navíc málokdy vybírá blbé filmy, a když už sáhne po něčem slabším, obvykle je právě on na výsledku tím nejlepším. Riz Ahmed a Michelle Williams také patří mezi zajímavé herce a Ruben Fleischer natočil Zombieland, který jsem si svého času dost užil. Zkrátka důvodů, proč se těšit, bylo dost. Rozhodně dost na to, aby člověk nevnímal tendence studia podělat skoro všechno, na co sáhne. Až doteď. 

 

Venoma totiž donedávna psali Scott Rosenberg a Jeff Pinkner. Ten první má na kontě Con Air, druhý The Amazing Spider-Mana a společně napsali blížící se restart Jumanji. Jo, v Hollywoodu jsou zajímavější tvůrci, ale tihle dva asi nikoho moc neznervózňovali. Rosenberg a Pinkner bohužel studio neuspokojili, a tak na jejich místo nastupuje Kelly Marcel. A ta je zodpovědná za Padesát odstínů šedi. Nechci jí křivdit, avšak kombinace scenáristky slaboduché voloviny pro sexuálně neuspokojené dámy po čtyřicítce a comicsovky, která by měla být drsnou a prý skoro až hororovou podívanou, mi úplně nesedí. Samozřejmě by bylo nefér nad celým projektem lámat hůl kvůli scenáristce, jejíž tajnou vášní jsou můžou být comicsy a antihrdinové. Na druhou stranu, pokud byste chtěli začít (znovu) proklínat Sony a mlátit hlavou o stůl, tak asi můžete. Já se divit nebudu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace