Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce pátých Pirátů má další projekt


ikona
Mr. Hlad
angelina joliedisneymaleficentpirates of the carribean
Jeden z režisérů letní pirátské pecky se možná vrhne na disneyovskou fantasy s Angelinou Jolie.  

Letošní pětka Pirátů z Karibiku sice netrhla miliardové tržby, ale kdyby byl u Disneyho někdo naštvaný z téměř osmi set milionů dolarů celosvětově, asi bychom ho museli považovat za pokrytce. Navíc po mizerné čtyřce zvládla pětka celé sérii napravit pověst. Jestli se dočkáme šestého dílu, případně kdy dorazí do kin, zatím nevíme, podle všeho u toho však nebudou režiséři pětky. Espen Sandberg totiž chystá biografické dobrodružné drama s všeříkajícím názvem Amundsen a Joachim Rønning zase připravuje sci-fi Origin a adaptaci románu Michaela Crichtona Micro. Ale možná ho bude muset odložit, protože teď se vyjednává o dalším projektu. A asi to bude zase velkolepé. 

 

Právě on by totiž měl režírovat dlouho chystané pokračování fantasy Zloba – královna černé magie, v němž si před třemi lety zahrála Angelina Jolie. To sice nebylo bůhvíjak dobré, ale rozhodně bylo sakra úspěšné. Pokus o převyprávění pohádky o Šípkové Růžence z pohledu zlé čarodějnice utržil tři čtvrtě miliardy a vzhledem k tomu, jak se v současné době daří Disneymu s hranými předělávkami klasických animovaných pohádek, bylo by studio pitomé, kdyby tuhle nechalo ležet ladem. Joachim Rønning se navíc projevil jako dost šikovný režisér zábavných blockbusterů, takže by z toho mohl být snad i lepší film. O trikaři Robertu Strombergovi, který natočil jedničku, od té doby už nikdo neslyšel, takže tuhle výměnu určitě bereme. O zápletce zatím nikdo nic nechce prozradit, ale do kin by se film mohl dostat v roce 2019. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Stoprocentně se počítá s návratem Angeliny Jolie. Na druhou stranu projektu Bride of Frankenstein se prý pořád ještě oficiálně neupsala. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace