Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jared Leto a nejvíc sexy životopis všech dob


ikona
Mr. Hlad
hugh hefnerjared letoplayboy
Příběh zakladatele časopisu Playboy se chystá do kin. A bude u toho oscarová hvězda a nejspíš i spousta krásných holek.  

Jared Leto se ještě před pár lety jako herec trochu flákal a dával přednost muzice, teď je však situace jiná. Za Klub poslední naděje dostal Oscara, zahrál si Jokera v Sebevražedném oddílu a už za pár hodin ho uvidíme v Blade Runnerovi 2049. Vybírá si docela zajímavé role, a jak to tak vypadá, nehodlá s tím přestat. Podle všeho by si měl totiž zahrát nedávno zesnulého zakladatele časopisu Playboy a dost možná nejšťastnějšího muže na světě Hugh Hefnera. Těžko říct, jestli z toho bude další zlatý plešoun, ale Leto si může být rozhodně jistý, že bude před kamerou v dobré společnosti. Hefner totiž strávil značnou část života ve vile plné vnadných modelek a dá se předpokládat, že zrovna tohle nebudou tvůrci chtít opomenout.

 

O filmové biografii se mluví už pár let a do kin se ji pokouší dostat Brett Ratner. Původně v tom jeli i Warneři nebo Universal a jednu dobu se mluvilo o účasti Roberta Downeyho Jr., před nedávnem ale Ratner získal práva pro svou vlastní společnost RatPac Entertainment a s Jaredem Leto jedná už delší dobu. Dokonce ho měl představit vloni v dubnu samotnému Hefnerovi, ten byl ovšem natolik nemocný, že z toho sešlo. V každém případě je to hodně zajímavá role, která by mohla vést i k hodně zajímavému filmu. Tak uvidíme. Ratner se sice hodně snaží dostat Hefnerův příběh do Hollywoodu, ale u něj člověk nikdy neví, jestli z toho vylezou třetí X-Meni nebo třetí Křižovatka smrti. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace