Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledají se noví Charlieho andílci


ikona
KarelR
charlieho andilcielizabeth bankskristen stewartlupita nyongo
Tři nádherné slečny, jeden tajuplný milionář a spousta akčních misí. Kam až se tenhle koncept dá zavést? 

Dnes ráno jste si mohli počíst o tom, jak v Sony křísí Muže v černém spin-offem. Že by ho měli vyvážit nějakým originálním projektem? Tak na to zapomeňte. Jejich dalším velkým filmem je totiž reboot Charlieho andílků, který nám 7. června 2019 dodá Elizabeth Banks. Člověk by tudíž čekal bezpečnou akční komedii, v níž bude nová generace krásek likvidovat zákeřné padouchy. V Sony si ale řekli, že na tradiční šablonu kašlou, a půjdou na to trochu jinak.

Co přesně se chystá? O tom studio zatím mlčí. Scénář ale píší tvůrci Narcos Carlo Bernard a Doug Miro a do hlavních rolí se nahánějí Kristen Stewart a Lupita Nyong’o, což neznačí zrovna odlehčenou blbinu, jíž hlavní hrdinky stráví v plavkách. Na jednu stranu mě asi zajímá, jak by vypadali Charlieho andílci jako po Oscarech prahnoucí drama. Na druhou se ale bojím, že tenhle posun konceptu (viz outsiderské Ladíme! a nová verze Krotitelů duchů) rozbije něco, co funguje desítky let v jasně nalajnované podobě.

 

Snad Elizabeth Banks ví, co dělá. Vlastně se mi líbí, že chce k Charlieho andílkům přistoupit jinak. Jak ale předvedl (rychle zrušený) seriál z roku 2011, na samotnou značku nikoho nenaláká a bez trojice modelkoidních diblíků to bude mít ještě dvakrát těžší.

---

Vytáhni v hospodě: Kam poděl se McG, režisér filmových Charlieho andílků 1 a 2? Už příští týden jde na Netflix jeho hororová komedie The Babysitter, v níž malý klučina zjistí, že jeho chůva patří k satanistickému kultu. Mr. Hlad nám určitě dá vědět, jestli se povedla nebo ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace