Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: pixarovští superhrdinové a naštvaný Mel Gibson


ikona
Mr. Hlad
edward zwickincrediblesmel gibsonna obzorunoomi rapace
Co bude dělat Mel Gibson, až ho vyhodí od policie? Jaké problémy řeší Úžasňákovi? A lze se kamarádit s vlastním únoscem?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Trial by Fire bude tvůrce Legendy o vášni a Posledního samuraje řešit jeden hodně kontroverzní případ a možná i trest smrti. Nick Offerman založí v Hearts Beat Loud kapelu se svou vlastní dcerou. Co s ní ale bude, až odjede na školu?

 

Pixarovský animák Úžasňákovi 2 bude řešit nejen problémy superhrdinů, ale především to, co se stane, když zůstane supertáta se supersynem sám doma. V thrilleru Lucky Day se bývalý kriminálník po návratu z vězení střetne s bratrem svého zesnulého parťáka. A ten se chce pomstít.

  

Nový thriller s Noomi Rapace Stockholm vychází ze skutečných událostí, kdy se rukojmí z přepadení banky rozhodli nesvědčit proti zločincům, protože jim na nich bůhvíproč začalo záležet. Ve sci-fi High Life se Robert Pattinson stane součástí podivného experimentu na vesmírné lodi.

  

Policajti Mel Gibson a Vince Vaughn se v Dragged Across Concrete octnou bez práce, a tak se rozhodnou zkusit se živit jako zločinci. Režíruje autor Bone Tomahawk S. Craig Zahler. Willem Dafoe bude v Opus Zero řešit roky starou vraždu. A až příliš pozdě mu dojde, že se hrabe ve věcech, ve kterých by neměl. 

  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace