Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone slaví 12. narozeniny. Díky za přízeň i podporu!


ikona
Cival
moviezoneredakce
Rok se s rokem sešel a my máme pořád stejně rádi filmy, i vás! 

Když jsme s imfem a k0C0URem před dvanácti lety MovieZone zakládali, ani náhodou bychom netušili, že jednou budeme sfoukávat svíčky na dortu s touhle číslovkou. Ale stalo se a nám to dělá radost. Dělá nám to radost tím spíš, že se MovieZone nachází v publicistické kondici, v jaké dlouhé roky nebyla.

Zvládli jsme konečně ten redesign a jsme s ním spokojeni. I když šlo o nejdelší a nejpomalejší upgrade webu v historii České republiky :), nová verze se nám i pár měsíců po launchi líbí a baví nás. Snad jste si na ni zvykli i vy a oceňujete přehlednější a elegantnější přísun článků.

S jejich parametry jsme aktuálně hodně spokojení, a i když je samozřejmě vždycky co zlepšovat (třeba témat a skalpelů bych si přál rozhodně víc), musím ty naše pilné chlapce pochválit - zvlášť když KarelR tak poctivě plní Facebook, Mr. Hlad si schovává hlášky do MZ Live a Rimsy chodí na takovou porci sraček nebo minoritních českých dokumentů a zakavkazských dramat, že nechápu, jaktože ještě nemá místo mozku želé. Přidejte k tomu prémiová témata od imfa a pojednání od fiskálního experta TedGeorge a nejen kulturní rubriky časopisů Květy a Vlasta můžou závidět.

 

Samozřejmě nás to stojí hodně úsilí a časových i finančních nákladů, jež nám sice vydatně kompenzuje vaše přízeň, artikulovaná hlavně v návaznosti na MZ Live a facebooková videa po premiérách, ale znáte to. Materiální podpora vydá za desítky likeů, takže vás chceme tváří v tvář narozeninové radosti zase jednou požádat o finanční injekci.

Cest je několik a oproti letitém článku o předplatném se nemění: V krátkosti lze říct, že nejjednodušší cestu skýtá PayPal na mail filuta@filuta.eu. Mezi předplatitele se ale zařadíte i tím, že nám budete posílat na účet 670100-2211995705/6210 částku odpovídající šesti stovkám za rok (tedy alespoň páďo měsíčně) - pak vás zařadíme mezi naše předplatitele, co je máme nejen moc rádi, ale navrch jim vypneme reklamu. Nezapomeňte u plateb uvést i svůj nick, ať vás identifikujeme.

Ať už nás ale budete podporovat peněžně, lajkováním, plamennými diskuzemi nebo prostě jen tím, že budete dál číst naše články a nasávat informace i názory na nejrůznější filmy, budeme vděční a šťastní. A rádi vám všechno budeme dál servírovat v podobě, na jakou jste zvyklí a kterou máte podle všeho v docela hojném počtu rádi.

 

P.S.: A samozřejmě máme hlavně neskonalou radost z toho, že náš emeritní člen a jedna z dobrých duší MovieZone, možná vůbec ta nejlepší, se sveřepě drápe z velkých zdravotních patálií. Myslíme na tebe, Shushiko, kudy chodíme a těšíme se, až se zase potkáme v kině!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace