Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo vs. Darth Vader?


ikona
Mr. Hlad
alden ehrenreichdarth vaderhan solostar wars
Můžeme se těšit na další výstup největšího drsňáka galaxie? 

Spin-off ze světa Hvězdný válek Han Solo má hromadu problémů. Tak velkou, že člověk skoro až nestíhá řešit všechny věci okolo. Nejdřív se mluvilo o tom, že Alden Ehrenreich potřebuje hereckého kouče, pak se ukázalo, že režiséři Miller a Lord svou práci moc nezvládají a navíc nenašli společnou řeč s Kathleen Kennedy. Po tom, co je nahradil Ron Howard, se začalo přetáčet, a kvůli tomu nakonec ve filmu neuvidíme Michaela Kennetha Williamse, ale dorazí Paul Bettany. A mezi tím vším zapadly i drby o tom, že se zřejmě objeví i Darth Vader. 

 

Mohl za to fakt, že britský herec a kaskadér Spencer Wilding, jenž si zahrál Vadera v Rogue One, nedorazil na setkání s fanoušky - a údajně proto, že měl točit scénu pro Hana Sola. Jeho účast však nikdy nepotvrdil nikdo z Lucasfilmu a i on sám řekl, že to nebyla pravda. Teď se však objevily drby, že legendárního záporáka přeci jen uvidíme. I když si ho možná zahraje někdo jiný. Dva týdny zpátky se totiž během přetáček někdo údajně motal po place v kostýmu Dartha Vadera. Oficiálně se k téhle věci nikdo vyjadřovat nechce, takže je možné, že jde fakt jen o drby, ale není samozřejmě vyloučené, že si s Howardem za kamerou někdo řekl, že by nebylo od věci ikonického zloducha vrátit na scénu. Pokud se tak stane, tak to určitě bude jen na chvilku. A my se na to rozhodně těšíme, i kdyby se měl jen potkat s Hanem při čekání na pivo v baru v Mos Eisley. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace