Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jamie Lee Curtis bude v novém Halloweenu


ikona
KarelR
halloweenjaime lee curtisjason blum
Michael Myers se znovu utká se svojí nejtužší protivnicí. Kdo všechno v tom bude mít prsty? 

Hororoví fanoušci mají poslední dobou solidní žně (Uteč, Annabelle 2, To...) a očividně ještě nejsme u konce. Jamie Lee Curtis totiž právě oznámila, že se objeví v novém Halloweenu, který jde do kin 19. října 2018. Doteď se mělo za to, že bude další film Davida Gordona Greena (Travička zelená, Princ a pruďas) jen snaživou předělávkou. S tímhle "detailem" je však situace daleko zajímavější.

Rok a něco vzdálený Halloween totiž nebude ani remakem ani pokračováním Vzkříšení (8. díl z roku 2002). Podobně jako u zrušené pětky Vetřelce by mělo jít o tzv. legacyquel, tedy návrat ke kořenům, jenž naváže na první dva díly slavné série a zbytek bude ignorovat. V tomhle případě se tak dočkáme pokračování Halloweenu a Halloweenu II, v němž si Jaime opět zahraje Laurie Strode. A jestli si myslíte, že to naštve John Carpentera, jste na omylu - ten totiž film produkuje a zřejmě k němu i složí hudbu.

 

Po dvou Halloweenech od Roba Zombieho tak Michaela Myerse čeká (prý) finální konfrontace s původní Laurie. Green píše i scénář a pomáhá mu s ním Danny McBride, je tedy slušná šance, že se k Jamie brzy přidá i tahle komediální raketa. Že vám to jako třešnička na dortu nestačí? OK. Řeknu vám holt o produkčním zázemí Jasona Bluma, jehož by po Whiplashovi, Uteč a Rozpolceném mohl čekat další výživný triumf...

---

Vytáhni v hospodě: Až bude halloweenský comeback hit, vážně už chceme to samé s Ripleyovou. Vetřelec: Covenant vydělal o 170 milionů méně než Prometheus, Ridleyho "trojka" by tak měla být u ledu a je nejvyšší čas volat Sigourney Weaver a Blomkampovi. Než bude definitivně pozdě!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace