Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé To už má scenáristu. Co přesně nás čeká?


ikona
KarelR
itstephen kingtoto 2
Studio Warner Bros. chystá pokračování hororového hitu. Kdo ho dostane na starost? 

Už i Cival vyrazil na To a hlásí osmičkovou spokojenost, takže je triumf Kingova hororu kompletní. Ačkoliv Warneři dvojce ještě nedali oficiální zelenou, všichni vědí, že je nevyhnutelná. Internet se tedy plní zvěstmi a plány a dokonce přišlo oznámení scenáristy, jímž bude Gary Dauberman.

Tenhle pán má na kontě oba díly Annabelle a momentálně píše další spin-off V zajetí démonů - The Nun. Hlavně byl ale posledním člověkem, který ladil první díl To a vlastně umožnil jeho natáčení, protože film seškrtal na realizační náklady 35 milionů dolarů. Děsivá novinka v Americe otevřela za 123 milionů a zlámala řadu rekordů. Dauberman je tedy za frajera, který zaslouženě dohlédne i na dvojku.

 

Bude na ní opět spolupracovat s Andym Muschiettym? Režisér prvního dílu se zatím ničemu neupsal, jeho účast je ale prakticky jistá. V každém rozhovoru totiž líčí, jak má s pokračováním specifické plány, a Warneři určitě nechtějí rozbít vítězný tým. Muschietty slibuje hlavně účast dětských hrdinů, kteří se mají objevit ve spoustě důležitých flashbacků. Jak totiž určitě víte, Klub smolařů čeká další střet s Pennywisem po dlouhých 27 letech.

NÁSLEDUJÍ SPOILERY!

Co všechno o něm víme? Muschietty toho neřekl příliš, hlavním hrdinou ale má být Mike, který jako jediný zůstane v Derry. V dospělosti ho potkáme jako knihovníka, což samozřejmě ladí s předlohou. Filmový Mike však nebude sečtělý kliďas, nýbrž drogový závislák, na němž se tři dekády studování Pennywise řádně podepsaly. Právě on bude povolávat Klub smolařů zpátky do boje. A jak čtenáři dobře vědí, už tenhle úvodní tah bude vcelku depresivní...

 

Muschietty chce začít točit co nejdřív, aby mu mladí hrdinové příliš nezestárli. Nejdřív ale musí sehnat jejich dospělé verze, o které se určitě porve celý Hollywood. Půjde o známé tváře? Anebo se naopak dočkáme (relativních) nováčků? To zatím nikdo neví. Obsazení jedničky má však o svých nástupcích jasno a jeho vysnění herci zní následovně:

Finn Wolfhard (Richie Tozier) chce Billa Hadera
Sophia Lillis (Beverly Marsh) chce Jessicu Chastain
Chosen Jacobs (Mike Hanlon) chce Chadwicka Bosemana
Jack Dylan Grazer (Eddie Kaspbrak) chce Jakea Gyllenhaala
Wyatt Oleff (Stanley Uris) chce Josepha Gordon-Levitta
Jeremy Ray Taylor (Ben Hanscom) chce Chrise Pratta
Jaeden Lieberher (Bill Denbrough) chce Christiana Balea

Jak byste dospělý Klub smolařů obsadili vy? A by ve dvojce To určitě nemělo chybět? Dejte vědět v diskuzi, Warneři určitě napjatě poslouchají.

---

Vytáhni v hospodě: Producenti potvrdili, že se Bill Skarsgård určitě vrátí do role Pennywise.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace