Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Týmovka s Deadpoolem má režiséra


ikona
Mr. Hlad
cabledeadpooldrew goddardryan reynoldsx-forcex-men
O krvavější variaci na X-Meny se postará jeden z tvůrců seriálového Daredevila, Marťana a Chaty v horách.  

O úspěchu Deadpoola se bude mluvit asi ještě dlouho. Podceňovaný film, který si Ryan Reynolds a režisér Tim Miller doslova vydupali, se nakonec stal obřím hitem a ukázal, že eRková přístupnost nemusí být u tohohle žánru úplně na škodu a že se najde dost diváků, kteří ocení, když se věci dělají trošku krvavěji a vulgárněji. Druhý Deadpool se momentálně točí, k Reynoldsovi se přidal Josh Brolin jako drsňák Cable a režie se ujal David Leitch, tvůrce jedničky Johna Wicka a nedávné Atomic Blonde. Jsme zvědaví, jestli Deadpool neztratí ve svém větším a ambicióznějším sequelu duši a vlastně i srdíčko, Foxové s ním ale v každém případě mají větší plány.

 

Už pár let totiž studio kutí projekt X-Force. Mělo by jít o comicsovku ve stylu X-Menů, ale její hrdinové jsou trošku větší magoři a drsňáci. Dlouho se kolem filmu motal Jeff Wadlow, tvůrce dvojky Kick-Ass, ten je teď však ze hry. O scénář i o režii se totiž postará Drew Goddard. Ten natočil skvělý horor Chata v horách, napsal scénář k Marťanovi nebo Monstru a pomohl na svět seriálovému Daredevilovi. Posledních pár let bohužel strávil snahou nastartovat spider-manovské universum a dostat do kin Sinister Six, ale u Sony je situace bůhvíjaká, takže jsme celkem rádi, že tohohle šikovného psavce a režiséra přetáhla konkurence.

 

O co konkrétně ve filmu půjde, zatím nikdo prozrazovat nechce, comicsová a nejspíš tedy i filmová týmovka X-Force je však temnější a násilnější verze X-Menů, jejíž hrdinové fungují trošku jako Sebevražedný oddíl a vyrážejí na tajné mise, o nichž by nikdo neměl moc vědět. I proto, že je u toho obvykle trochu víc krve než u blbnutí mutantů profesora Xaviera. Comicsový tým se pochopitelně mění, ale počítá se, že na plátně uvidíme Reynoldsova Deadpoola i Brolinova Cablea a že dorazí i Zazie Beetz jako Domino. Kdy film zamíří do kin, zatím není jasné, dřív jak v roce 2019 to ale nebude. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Loni se objevily spekulace, že by členkou X-Force mohla být i Wolverinova kámoška X-23. Dafne Keen bychom určitě rádi viděli znovu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace