Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Bond?


ikona
Mr. Hlad
daniel craigjames bondspectre
Pětadvacátá bondovka by mohla být pro hlavního hrdinu hodně osobní i osudová. 

Pětadvacátá bondovka už se konečně připravuje. Daniel Craig po měsících nejistoty kývl na nabídku vrátit se ke své nejslavnější roli a studio se údajně pokouší ukecat k režii někoho z trojice Denis Villeneuve, Yann Demange a David McKenzie. Před nedávnem se objevil drb, že by film měl vycházet z knihy Never Dream of Dying, jmenovat by se mohl Shatterhand a Bond by v něm šel po krku teroristické organizaci zodpovědné za katastrofu, k níž došlo při nepodařeném policejním zásasahu. Ještě před tím se ovšem mluvilo o tom, že by nová bondovka měla částečně vycházet z jediného filmu s Georgem Lazenbym V tajné službě jejího veličenstva. A podle nejnovějších drbů se potvrzuje právě tahle starší teorie. Ale bacha – pořád jsou to drby, tak to rozhodně neberte jako jistotu. 

 

Pětadvacátá bondovka by měla začít tím, že James Bond přijde o manželku. Jo, Madeleine Swann ze Spectre ho dostala před oltář a vypadalo to, že je čekají šťastné chvíle mimo svět špiónů a zabijáků, bohužel to ale nevyšlo a paní Bondová je mrtvá. Bývalý agent 007 se tak rozhodne vrátit ke své profesi a podat si toho, kdo z něj udělal vdovce. A pokud si vzpomínáte na peklo, jaké rozpoutal po zradě a smrti Evy Green v Casino Royale, tak je jasné, že tuhle pomstu vezme hodně poctivě. Naznačuje se, že ve smrti Madeleine Swann by měl mít prsty Blofeld a logicky by se tak měl vrátit na scénu, podobně jako ve starších bondovkách by však tentokrát spíš tahal za nitky v pozadí a hlavním zloduchem by byl někdo jiný. Těžko si představit, že by studio tohohle ikonického záporáka jen tak poslalo k ledu, když ho s takovou slávou vrátilo na scénu ve Spectre. Snad brzy zjistíme něco oficiálního. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Podle některých zdrojů podepsal Craig smlouvu na dva filmy a ten druhý by měl být přímo remake V tajné službě jejího veličenstva. Ale opět – drby. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace