Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indy bude bez parťáka


ikona
Mr. Hlad
harrison fordindiana jonesshia labeoufsteven spielberg
Pátý Indy by měl do kin dorazit už za tři roky a i když u toho bude Harrison Ford, jeho kolega ze čtyřky nedorazí.  

V roce 2020 bude Harrisonu Fordovi 78 let, přesto si zahraje v pátém Indiana Jonesovi. Alespoň je to v plánu, přiznejme si ale, že riziko smrti je v případě takhle starého člověka už docela reálné. Samozřejmě to Fordovi nikdo nepřeje, ale věříme, že pátý Indy bude o něčem jiném než o starém pánovi, který se pokouší svět přesvědčit, že starý není. Scenárista David Koepp teď ovšem naznačil, že krom Forda asi nemáme žádné další staré známé vyhlížet. Rozhodně tedy ne Shiu LaBeoufa. Ten si ve čtyřce zahrál Indyho syna a na konci bylo celkem jasně naznačeno, že by mohl převzít slavný klobouk i celou sérii. Ale nepřevezme. LaBeouf si díky svému chování a nevymáchané držce tak trochu zabil kariéru a v pětce ho neuvidíme. Ono se moc nevyplatí vypouštět do světa řeči o tom, jak ho štvala spolupráce se Spielbergem a podobné věci. Když někdo začne držkovat směrem k nejslavnějšímu režisérovi všech dob, který mu navíc pomohl nastartovat kariéru Disturbií a Transformery, tak si říká o pořádné kopnutí do zadku. 

 

U pátého Indyho bude ovšem chybět i George Lucas a půjde tak o vůbec první film v celé sérii, se kterým nebude mít nic společného. Scenárista David Koepp nechce být co se příběhu týče moc konkrétní, ale slibuje klasickou výpravu za tajemným artefaktem a navíc doufá, že by se mohlo začít točit už brzy. Spielberg dokončil drama s Tomem Hanksem a Meryl Streep The Post a dodělává Ready Player One a Koepp věří, že právě pátý Indy by mohl být jeho další projekt. Samozřejmě je otázka co na to samotný Spielberg, jenž má v plánu i drama The Kidnapping of Edgardo Mortara o židovském chlapci, kterého násilím převychovávali na křesťana. Indyho bychom asi viděli raději, tak snad se Spielberg vrhne na tuhle sérii co nejdříve. I kvůli tomu Fordovi...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace