Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijďte oslavit 12. narozeniny MovieZone


ikona
Mr. Hlad
mz livenarozeninywind river
Filmový nářez, MZ Live skutečně live, dobře zásobený bar a celá redakce v dobré náladě 

Dvanáct let je na internetu sakra dlouhá doba, MovieZone se ale pořád drží. Zestárli jsme my, naši čtenáři i web, jestli jsme zmoudřeli, by měl posoudit asi raději někdo jiný, ale filmy nás pořád baví a zatím nemáme v plánu to zabalit. Máme v plánu slavit. A stejně jako vloni a předloni bychom byli rádi, kdybyste u toho byli taky. Bude se koukat na filmy, kecat na pódiu i na baru, pít a snad dorazí i KarelR. A kdy? Už v pátek 22. září v pražském kině Aero. Lístky si můžete koupit na webu kina a vyjdou vás na 120 korun

 

Za tuhle částku navíc pochopitelně nedostanete jen naše ksichty, ale především filmový program na celý večer. Začínáme ve 20:00 a v předpremiéře se bude promítat detektivka Taylora Sheridana Wind River, které jsme napálili hodně silných 8/10 a z Karlových Varů si odvezla cenu diváckou cenu. Hned potom bude následovat MovieZone Live a následně se přesuneme na bar, který bude ale pochopitelně otevřený celý večer. Takže pokud chcete slavit s námi, probrat filmy nebo cokoliv jiného, případně nám vysvětlit, proč si myslíte, že DC je lepší než Marvel, tak přijďte. Budeme se na vás těšit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace