Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Spideyho spin-off na obzoru?


ikona
Mr. Hlad
nightwatchSilver & Blackspider-manvenom
U Sony údajně plánují přivést do kin dalšího superhrdinu. A rádi by viděli za kamerou celkem zajímavého režiséra.  

U Sony jsou asi rádi, že společně s Disneym a Marvelem vypustili do světa Spider-Man: Homecoming. Tržby jsou fajn a lidi jsou zase natěšení na další příběhy Petera Parkera. Jeho první sólovka se v kinech objeví v létě 2019, ale ještě před tím dorazí Venom a Silver & Black. V tom prvním se nám představí vraždící symbiont, který se stane součástí novináře Eddieho Brocka a máme se prý těšit na výrazně hororovou comicsovku, navíc s Tomem Hardym v hlavní roli. Silver & Black zase bude příběh lovkyně válečných zločinců Silver Sable a zlodějky Black Cat. A u Sony podle všeho chystají i další filmy. 

 

Zatím je to jen drb, ale vypadá to, že vlastního filmu by se mohl dočkat superhrdina jménem Nightwatch. Pod jeho maskou se skrývá doktor Kevin Trench, jenž jednoho dne v zapadlé uličce vidí, jak podivný chlapík v kostýmu zemře v boji s partou teroristů, kteří se umí zneviditelnit. A když mu sundá masku, zjistí, že je to on sám – jen o dost starší. Následuje pokus utéct před vlastní budoucností, nějaké ty hrátky s časem a nanotechnologiemi a nakonec i pátrání po původu obleku a kariéra superhrdiny. 

 

V Sony by údajně rádi ukecali k režii Spika Lee. Ten se sice proslavil hlavně autorskými dramaty a menšími nezávislými filmy, ale třeba takový Spojenec ukázal, že bez problémů zvládne i velký studiový projekt. O scénář by se prý měl postarat Edward Ricourt, jenž napsal kouzelnické Podfukáře. Ovšem vzhledem k tomu, že informaci o tom, že Nightwatch vzniká, zatím nepotvrdil nikdo ze studia, je možné, že nakonec dostaneme kulový. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace