Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keanu Reeves si zkusí romantiku


ikona
Mr. Hlad
keanu reeveswinona ryder
Tentokrát se střílet nebude, Keanu Reeves se totiž zamiloval do Winony Ryder.  

Máme fakt radost z toho, jak se Keanu Reeves vrátil do Hollywoodu. Jeho John Wick byl film, od kterého ještě pár týdnů před premiérou nikdo moc nečekal a nakonec z něj vylezla pecka, podle níž se poměřují současné akční kousky a „wickovská akce“ se stala pojmem. Dvojka navíc slavila ještě větší úspěch, takže Reeves si zase užívá slávy a popularity. A zaslouženě. Ještě letos bychom ho měli vidět ve sci-fi Replicas, kde se pokusí oživit svou tragicky zesnulou manželku, a příští rok ho čeká thriller Siberia, v němž půjde o nelegální kšefty s diamanty. A teď si navíc řekl, že se vrátí k romantice. 

 

Ve své novince Destination Wedding se sejde s Winonou Ryder, se kterou si zahrál v Drákulovi, dramatu Soukromé životy Pippy Lee a sci-fi Temný obraz. Tentokrát to ale bude asi veselejší podívaná, hrdiny by totiž měli být dva svatební hosté, kteří už dávno přestali věřit na lásku a optimismus se z jejich života totálně vytratil. Jsou cyničtí, zahořklí a unavení životem. Přesto se do sebe zakoukají a rozhodnou se zkusit to s láskou ještě jednou a společně. Jejich životní zkušenosti jim však nedávají moc šancí, že to celé dopadne dobře. Režie se ujme tvůrce povedené romantiky Od pěti do sedmi Victor Levin. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace