Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Srpen 2017


ikona
KarelR
blu-raydvd
O Rychle a zběsile 8 určitě víte, kolik z vás ale vidělo I dva jsou rodina a Uteč? 

V dubnu končila oscarová sezóna a studia se teprve nadechovala k blockbusterovým hodům, takže se neurodilo moc zajímavých filmů. Důkazem jest, že dva ze tří nejpovedenějších viděl akorát Rimsy, což vlastně budí podezření, jestli se opravdu povedly. Pojďme si je tedy proběhnout, ať víte, co všechno teď musíte dohnat.

I dva jsou rodina
Vyšlo: 30. srpna 2017
Cena: 268 Kč (DVD)

Rimsy není zrovna cílovka rodinných dojáků, takže nás vcelku překvapilo, jak vychválil malou francouzskou komedii I dva jsou rodina: "V logice pokulhávající, ale v emocích o to lépe fungující snímek, který povedeně balancuje mezi rodinným dramatem a hravou komedií. Nové Nedotknutelné nečekejte, na to chybí širší přesah, ale jako pohodové vykreslení neobvyklého vztahu mezi otcem a dcerou film funguje bez problémů." (7/10)

 

Rychle a zběsile 8
Vyšlo: 16. srpna 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 628 Kč (Blu-ray + bonusové DVD ve Steelbooku), 808 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Určitě lepší než sedmička, asi stejně dobré jako pětka? Rychle a zběsile 8 by už z principu měla být přesluhující nuda, F. Gary Gray ale dohlédl na to, aby šlo o výborný blockbuster. Akce je famózní, Rock a Statham vládnou, Diesel je chytře uklizený k Charlize Theron... všechno je zkrátka podchycené tak, abyste se mohli jen kochat krásnými auty a hltat ty nejbláznivější nápady, které rychlý a zběsilý tým tentokrát vymyslel. Vlastně je mi záhadou, že tahle série pořád funguje. Rozhodně mě to ale netrápí, protože je čistokrevných akčňáků jako šafránu a zrovna na tomhle se kaskadéři náramně vyblbli. (8/10)

 

Uteč
Vyšlo: 30. srpna 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 538 Kč (Blu-ray ve Steelbooku)

Jeden z nejchválenějších (nečekaných) hitů roku stál 4,5 milionu dolarů a už má na kontě čtvrt miliardy. Proč zrovna tenhle malý horor dobyl svět? Důvodem by měly být čistě jeho kvality, jež Rimsy popsal následovně: "Odvážný a neotřelý thriller, který se nebojí hororové škatulky, leč přesto se z ní tak výrazně vymyká. Těšte se na psychologii a sociální otázky spojené s kvalitní zábavou a chytrou režií. Jděte na to." (8/10)

 

Dále v srpnu vyšlo: Ghost in the Shell, Loupěž ve velkém stylu, Popírání holocaustu, Power Rangers: Strážci vesmíru, Rande naslepo, Šmoulové: Zapomenutá vesnice, Úkryt v zoo, Velký dar, Vesmír mezi námi, Volání netvora: Příběh života, Zlato

Nashle u zářijového přehledu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace